Europa League: Μεγάλο ματς η ΑΕΚ, 0-0 στην έδρα της Μίλαν - iefimerida.gr

Europa League: Μεγάλο ματς η ΑΕΚ, 0-0 στην έδρα της Μίλαν

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη εμφάνιση από την ΑΕΚ μέσα στο Μιλάνο και πήρε χρυσό 0-0 με την Μίλαν μέσα στην έδρα της για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Ενωση κράτησε με φοβερό Ανέστη την Μίλαν μακριά από το γκολ και έτσι έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση ως 2η στην επόμενη φάση.

Άψογοι ήταν οι κιτρινόμαυροι στο πρώτο ημίχρονο. Με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο δεν ανησύχησαν καθόλου ανασταλτικά, ενώ είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους Σιμόες (30’) και Τζανετόπουλο (42’). Στο 8ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά γκολ του Κουτρόνε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι ροσονέρι πάτησαν γκάζι και ζόρισαν πραγματικά την ΑΕΚ, που όμως ήταν εξαιρετική ανασταλτικά. Πάντως όσες φάσεις δεν μπόρεσαν να σκουπίσουν οι Σιμόες-Γιόχανσον αλλά και οι τρεις στόπερ (πήγε εξαιρετικά η τριάδα Μπακάκη-Τζανετόπουλου-Βράνιες) ο Ανέστης ήταν εκεί. Ο 26χρονος είχε μεγάλες αποκρούσεις, κράτησε το «μηδέν» κι έσπασε τα νεύρα των Ιταλών που δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να τον νικήσουν. Στο 85’ η Ένωση θα μπορούσε να είχε κλέψει το ματς, όμως ο Ντοναρούμα απέκρουσε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ριέκα κέρδισε μέσα στην Αυστρία, με 1-3 την Αούστρια.

Η βαθμολογία

Europa League: Μεγάλο ματς η ΑΕΚ, 0-0 στην έδρα της Μίλαν | iefimerida.gr 0

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς της ΑΕΚ το iefimerida.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μίλαν Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ