Ντυμένος Πίκατσου ήταν ο άντρας που προσπάθησε να μπει στον Λευκό Οίκο πριν τη συνάντηση Τραμπ-Τσίπρα - iefimerida.gr

Ντυμένος Πίκατσου ήταν ο άντρας που προσπάθησε να μπει στον Λευκό Οίκο πριν τη συνάντηση Τραμπ-Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με τον... Πίκατσου, ήρθαν οι άνδρες ασφαλείας του Λευκού Οίκου την Τρίτη, λίγο πριν τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο άνδρας, ντυμένος με τη συγκεκριμένη στολή, προσπάθησε να παραβιάσει τον φράχτη του Λευκού Οίκου και να πηδήξει από πάνω, εισβάλλοντας στον χώρο της κατοικίας του Αμερικανού προέδρου.

Η κινητοποίηση των ανδρών ασφαλείας ήταν άμεση αφού οι δρόμοι αποκλείστηκαν, ελεύθεροι σκοπευτές εμφανίστηκαν στις σκεπές των κτιρίων και εκκενώθηκε ο χώρος.

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη αμέσως υποστήριξε ότι απλώς... ήθελε να γίνει διάσημος, παραπέμφθηκε στο δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Πίκατσου, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα κίτρινο παχουλό τρωκτικό και ίσως το γνωστότερο μέλος της «παρέας» των Pokemon.

Περιέργως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μυστική Υπηρεσία έρχεται αντιμέτωπη με ύποπτο ντυμένο με στολή Πίκατσου. Τον Σεπτέμβριο του 2014, ένας άντρας που φορούσε καπέλο Πίκατσου και κρατούσε ένα λούτρινο πόκεμον προσπάθησε να πηδήξει πάνω από τα κάγκελα πριν τον συλλάβουν οι άντρες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λευκός Οίκος ΗΠΑ Πίκατσου Εισβολέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ