Στελέχη της ΝΔ ξεκινούν επισκέψεις σε νοσοκομεία -Την Παρασκευή στο «Γ. Γεννηματάς» - iefimerida.gr

Στελέχη της ΝΔ ξεκινούν επισκέψεις σε νοσοκομεία -Την Παρασκευή στο «Γ. Γεννηματάς»

Ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασ. Οικονόμου -Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το σύνθημα «η ΝΔ κοντά στην υγεία» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκινά επισκέψεις σε νοσοκομεία και κέντρα Υγείας της Αττικής.

Η αρχή επισκέψεων στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του Λεκανοπεδίου Αττικής θα γίνει αύριο Παρασκευή και ώρα 11:30 οπότε κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της ΝΔ, θα επισκεφθεί το ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου και ο Βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας Ιάσων Φωτήλας.

«Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ» διαβεβαιώνει ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ και προσθέτει: «Μακριά από "κάλπικες" υποσχέσεις και "μεγάλα" λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων "πληρώνει" ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να επικαιροποιήσει το πρόγραμμα της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ