Περμανάντ αλλιώς -Αυτή είναι η μεγάλη τάση στα μαλλιά για φέτος [εικόνες] - iefimerida.gr

Περμανάντ αλλιώς -Αυτή είναι η μεγάλη τάση στα μαλλιά για φέτος [εικόνες]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για την νέα σεζόν τα χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα δαχτυλίδια όπως εκείνα της Julia Roberts στην ταινία Pretty Woman και των κορυφαίων σταρ της εποχής του ‘80.

Οκ, αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά είσαι από τις τυχερές και δεν φαντάζεσαι πόσο σε ζηλεύουμε. Για εμάς τις υπόλοιπες που αγαπάμε τις μπούκλες και μας αρέσει να ακολουθούμε τις τάσεις, αλλά έχουμε ίσια μαλλιά ήρθε η ώρα να τις υποδυθούμε. Πολύ σωστά κατάλαβες, η περμανάντ επέστρεψε και θα είναι το πρώτο σε ζήτηση χτένισμα στα κομμωτήρια για αυτό το φθινόπωρο.

Ξέχνα όσα ήξερες, και την εποχή των απανωτών αποτυχημένων περμανάντ που σε έκαναν να εγκαταλείψεις την ιδέα. Η διαδικασία της τεχνικής αλλά και το ίδιο το αποτέλεσμα έχουν πλέον εξελιχθεί και σου χαρίζουν μπούκλες που δείχνουν πραγματικά φυσικές.

Tι αλλάζει;

Η περμανάντ νέας γενιάς έχει διάρκεια τρεις μήνες....

Δείτε τη νέας γενιάς περμανάντ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περμανάντ τάση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ