Τσίπρας και Τραμπ συμφώνησαν ότι τους πολεμάνε και τους δύο τα ΜΜΕ -«Γράψε στο Twitter», τον συμβούλευσε ο Τραμπ - iefimerida.gr

Τσίπρας και Τραμπ συμφώνησαν ότι τους πολεμάνε και τους δύο τα ΜΜΕ -«Γράψε στο Twitter», τον συμβούλευσε ο Τραμπ

AP Photo/Susan Walsh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζήτηση για την επιθετικότητα που αντιμετωπίζουν από τα ΜΜΕ είχαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως προκύπτει από την ενημέρωση που έκαναν υψηλά ιστάμενες κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με αυτές, ο Ντόναλντ Τραμπ ρώτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό αν συνεχίζουν να επιτίθενται και σε εκείνον στην Ελλάδα.

«Με αμείωτη ένταση» φέρεται να του απάντησε ο κ. Τσίπρας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντ. Τραμπ σχολίασε πως αυτό δεν του κάνει κακό, αλλά καλό, και πως ο ίδιος επικοινωνεί μέσω twitter, instagram και facebook που έχουν πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση και πολύ πιο άμεση απόδοση από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Μάλιστα συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει και αυτός το ίδιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο ηγέτες συζήτησαν και για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν τις αμερικανικές εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας για τον Ντόναλντ Τραμπ δηλώνοντας για το ενδεχόμενο να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ «μακάρι να μην μας βρει αυτό το κακό». Τη δήλωση αυτή υπενθύμισε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου στον Έλληνα πρωθυπουργό Αμερικανός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε στον Αλέξη Τσίπρα με χιουμοριστική διάθεση ότι δεν γνώριζε πως ήταν μεταξύ των φανατικά εναντίον του πριν τις εκλογές, με τον κ. Τσίπρα να του απαντά πως φυσικά και ήταν και ότι πολύς κόσμος αισθανόταν ότι αν αναλάβει θα υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις των δύο χωρών, αλλά διαπίστωσαν πως δεν είναι έτσι.

«Δεν ήσουν ο μόνος που είχε αυτή την εντύπωση για εμένα», είπε επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ στον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ενοχλήθηκε από την δήλωση που είχε κάνει τότε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ