H μάξι φούστα της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας προσέλκυσε όλα τα βλέμματα - iefimerida.gr

H μάξι φούστα της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας προσέλκυσε όλα τα βλέμματα

© Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ξέρει τι της ταιριάζει και το υποστηρίζει με έναν μοναδικό τρόπο.

Η ίδια επιλέγει δημιουργίες μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων -Αrmani, Valentino, Dior- αλλά και κομμάτια νέων σχεδιαστών αναδεικνύοντάς τα, με το δικό της, προσωπικό στιλ.

H βασίλισσα έδωσε το παρών σε τελετή αποφοίτησης της Aκαδημίας «Queen Rania Teacher Academy». Η ακαδημία (Queen Rania Teacher Academy) είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική οργάνωση υπό την αιγίδα της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας.

Σκοπός της είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών ώστε να αναβαθμίζουν συνεχώς τις μεθόδους διδασκαλίας τους. Απώτερος στόχος η εξέλιξη του συστήματος εκπαίδευσης της Ιορδανίας. Η ακαδημία ιδρύθηκε το 2009.

H βασίλισσα επέλεξε για την εμφάνισή της έναν σοφιστικέ συνδυασμό που έκανε τη διαφορά. Η ίδια επέλεξε ένα λευκό τοπ με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στα μανίκια και μια εντυπωσιακή φούστα.

Δείτε την εμφάνιση της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ