«Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες» -Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της 32χρονης εφοριακού [εικόνα] - iefimerida.gr

«Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες» -Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της 32χρονης εφοριακού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε νεκρή με 14 μαχαιριές στο νεκροταφείο στα Πατήσια.

Η αδελφή της, η οποία περίμενε την 32χρονη εφοριακό να γυρίσει σπίτι από το νεκροταφείο το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο λίγο πριν γίνει ο φόνος, δεν είδε τελικά ποτέ ξανά την αγαπημένη της αδελφή, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νεκροταφείο, αφού πρώτα έδωσε μάχη για τη ζωή της.

Μάλιστα, το μήνυμα στο Facebook της αδελφής της άτυχης κοπέλας φανερώνει πόσο δεμένες ήταν μεταξύ τους και πόσο σοκαρισμένη από το φρικτό έγκλημα είναι η ίδια και οι περίοικοί της.

«Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς. Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες. Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί και τώρα μας άφησες μόνους μας. Σε σκότωσαν άδικα κι ήσουν ένας άγγελος. Σε περιμένω να γυρίσεις… ήσουν η ζωή μου όλη».

«Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες» -Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της 32χρονης εφοριακού [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία νεκροταφείο Πατήσια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ