Η 32χρονη εφοριακός είχε χαραγμένο το γράμμα «Γ» στο πρόσωπό της - iefimerida.gr

Η 32χρονη εφοριακός είχε χαραγμένο το γράμμα «Γ» στο πρόσωπό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο δράστης τη μαχαίρωσε 14 φορές.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, μιλώντας στο iefimerida.gr, επιβεβαίωσε τις 14 μαχαιριές στο σώμα της 32χρονης. Το πλήθος των χτυπημάτων φανερώνει το μένος του δολοφόνου, ενώ ένα ακόμα στοιχείο είναι πως στο πρόσωπο της η κοπέλα είχε τραύμα το οποίο μοιάζει με το γράμμα «Γ». Ωστόσο είναι άγνωστο αν ο δολοφόνος το είχε χαράξει επιτήδειες ή αν το τραύμα προκλήθηκε από τη μάχη που έδωσε το θύμα με τον δράστη.

Στο μάγουλο είχε τραύμα σε σχήμα Γ κεφάλαιο

Συγκεκριμένα ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν στο θώρακα πρόσθια και την πλάτη. Επιπλέον, η άτυχη κοπέλα έφερε ένα τραύμα σε σχήμα Γ κεφάλαιο στη δεξιά παρειακή χωρά (μάγουλο). Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό.

Από τα τραύματα του θώρακα είχαν τρωθεί πνεύμονες και καρδιά. Μάλιστα αυτό στην καρδιά ήταν και το μοιραίο. Οπως φαίνεται, ο δράστης επιτέθηκε στην 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β' Νεκροταφείο με ιδιαίτερο μένος. Η άτυχη κοπέλα έδωσε μάχη για τη ζωή της, καθώς εντοπίστηκαν ίχνη πάλης, ενώ είχε αμυντικά τραύματα και στο δεξί της χέρι. Το μαχαίρι της επίθεσης ήταν πλάτους δύο εκατοστών.

Για την ώρα οι αστυνομικοί θεωρούν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αν και μιλούν για προσωπικά κίνητρα του δράστη, δεν αποκλείουν ακόμα και τη ληστεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε να καταθέσει και ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίον είχαν διακόψει τις σχέσεις τους πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο ίδιος φαίνεται να έχει ισχυρό άλλοθι.

Πατέρας 32χρονης: Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», δήλωσε σήμερα ο πατέρας της 32χρονης που το απόγευμα της Τετάρτης δολοφονήθηκε μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «πληρωμένο δολοφόνο».

«Η κοπέλα δούλευε στο ΣΔΟΕ. Πρέπει να βγει το ΣΔΟΕ σήμερα να πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια της. Από εκεί ξεκινάει. Δεν μπορώ να φανταστώ εγώ ότι εδώ, στο πιο κεντρικό σημείο, 5:30 το απόγευμα βρέθηκε άνθρωπος και σκότωσε το παιδί, μέρα μεσημέρι», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ σημείωσε ότι το έγκλημα έγινε σε «πολύ κεντρικό σημείο», δίπλα στο οποίο είναι βενζινάδικο ανοιχτό όλο το 24ωρο και η λεωφόρος Ηρακλείου.

«Αυτός ήταν πληρωμένος δολοφόνος για να σκοτώσει το παιδί. Και πισώπλατα το σκότωσε το παιδί, όχι στα ίσια», τόνισε, και απείλησε ότι θα σκοτώσει τον δολοφόνο. «Το ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του παιδιού μου ότι όποιος και να είναι θα τον σκοτώσω», ξέσπασε ο πατέρας της 32χρονης. Συνεχίζοντας, είπε ότι ακόμα κι αν δεν πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο, την ευθύνη έχει το κράτος, καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες.

Η 32χρονη τον τελευταίο μήνα πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο επειδή πέθανε κάποιος φίλος της. Μάλιστα, σε εκτίμηση που διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ότι κάποιοι παρακολουθούσαν την κίνηση αυτή, ο πατέρας τής άτυχης γυναίκας απάντησε «ασφαλώς».

Για το θύμα μίλησε στην εκπομπή και η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά Α. Γερακούδη, κάνοντας λόγο για μία από τις «συναδέλφους που θέλεις να υπηρετήσεις μαζί τους». Διευκρίνισε ότι η κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα των ελέγχων, αλλά αρνήθηκε να υποστηρίξει ή να διαψεύσει τις καταγγελίες του πατέρα της, σημειώνοντας ότι αυτά είναι θέματα των Αρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ