Στο νέο Sex & the City θέλουν να «σκοτώσουν» τη Σαμάνθα Τζόουνς [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο νέο Sex & the City θέλουν να «σκοτώσουν» τη Σαμάνθα Τζόουνς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ryan Murphy ελπίζει να κάνει μια καινούρια ταινία Sex & the City. Ο παραγωγός εξήγησε, στο πλαίσιο του New Yorker Festival, ότι έχει κάποιες ιδέες να κάνει την ταινία χωρίς την Κιμ Κατράλ.

Ο Ryan Murphy, μάλιστα, παρακάλεσε την Sarah Jessica Parker να ξεκινήσουν το νέο Sex & the City, ακόμη και χωρίς την Κιμ Κατράλ. Ο παραγωγός λατρεύει την σειρά, έχει εργαστεί με την διάσημη Πάρκερ στην ταινία Glee, και θα ήθελε να την δει να ξαναπαίζει την Carrie Bradshaw σε ένα καινούριο έργο.

Στο νέο Sex & the City θέλουν να «σκοτώσουν» τη Σαμάνθα Τζόουνς [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Το θέμα δημιουργήθηκε όταν η Κιμ Κατράλ δήλωσε ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ερμηνεύσει εκ νέου την Σαμάνθα Τζόουνς -έναν ρόλο-κλειδί στο Sex & the City – αλλά για τον Ryan Murphy, αυτό δεν θα προκαλέσει πρόβλημα και πιστεύει ότι οι φαν της σειράς δεν θα σοκαριστούν αν η ταινία γινόταν χωρίς εκείνη.


«Γιατί να μην πάρουν μια άλλη ηθοποιό για να παίξει την Σαμάνθα;Δεν καταλαβαίνω. Εχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελαν πραγματικά να το κάνουν. Λατρεύω την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δούλεψα μαζί της. Την βρίσκω εκπληκτική... Είναι σούπερ παραγωγός και μια πανέξυπνη επιχειρηματίας» δήλωσε ο παραγωγός σε συνέντευξη τύπου στο New Yorker Festival.

Στο νέο Sex & the City θέλουν να «σκοτώσουν» τη Σαμάνθα Τζόουνς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Πάρκερ του αποκάλυψε ότι το σενάριο της νέας μελλοντικής ταινίας είναι «πολύ όμορφο, πολύ διασκεδαστικό και πολύ χαρούμενο», αλλά ότι δεν μπορούσε να υλοποιηθεί γιατί η Κιμ Κατράλ αρνείται να παίξει.
Για τον Ryan Murphy υπάρχει και μια άλλη προοπτική που θα τους έλυνε τα χέρια.

Στο νέο Sex & the City θέλουν να «σκοτώσουν» τη Σαμάνθα Τζόουνς [εικόνες] | iefimerida.gr 2


«Δεν έχουν παρά να κάνουν μια ταινία όπου η Σαμάνθα θα είναι νεκρή», κατέληξε, και έδειξε σίγουρος ότι αυτή η επιλογή θα ήταν πολύ σωστή.

Στο νέο Sex & the City θέλουν να «σκοτώσουν» τη Σαμάνθα Τζόουνς [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Κατράλ σκοτώσουν Σαμάνθα Τζόουνς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ