Η αναπάντεχη κίνηση του «Ρος» σε γυναίκα, μόλις αποκατέστησε την πίστη μας στους άνδρες - iefimerida.gr

Η αναπάντεχη κίνηση του «Ρος» σε γυναίκα, μόλις αποκατέστησε την πίστη μας στους άνδρες

AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε παρακολουθήσει το σκάνδαλο Γουάινσταϊν που έχει συνταράξει το Χόλιγουντ με τις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης διάσημων γυναικών από τον παραγωγό, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο κόσμο είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι.

Παρολαυτά, κάπου ανάμεσα στις τραγικές ιστορίες όπου πρωταγωνιστούσε ο Χάρι Γουάινσταϊν, υπήρξαν άνθρωποι που έδειξαν την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους σε όλες τις γυναίκες. Ανθρωποι αξιοπρεπείς που μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι θα δούμε σύντομα την αλλαγή.

Ενας από τους οποίους είναι και ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σουίμερ.

Η Αμερικανίδα κριτικός ταινιών Νελ Μίνοου αποκάλυψε στο Vanity Fair κάτι αναπάντεχο που συνέβη όταν πήρε συνέντευξη από τον αγαπημένο «Ρος» για τη νέα του ταινία Trust στο ξενοδοχείο Phoenix στην Ουάσινγκτον...

Διαβάστε τι έκανε ο Ντέιβιντ Σουίμερ στην κριτικό ταινιών στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Σουίμερ Γουάινσταϊν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ