Η Τζένιφερ Λόπεζ μόλις έκανε για την οικονομία του Πουέρτο Ρίκο ό,τι δεν έκανε ο Τραμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Λόπεζ μόλις έκανε για την οικονομία του Πουέρτο Ρίκο ό,τι δεν έκανε ο Τραμπ [βίντεο]

Η λατίνα σταρ και ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ Αλεξ Ροντρίγκεζ ήταν παρουσιαστές του μαραθωνίου (Φωτογραφία: NBC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτέλους, μερικά ευχάριστα νέα για το Πουέρτο Ρίκο, το οποίο προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από την ανυπολόγιστη καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας «Μαρία» τον περασμένο μήνα.

Η διεθνούς βεληνεκούς σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, ο τραγουδιστής και πρώην σύζυγός της Μαρκ Άντονι και ο αστέρας του μπέιζμπολ και νυν σύντροφός της Άλεξ Ροντρίγκεζ ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 35 εκατομμύρια δολάρια για την ανοικοδόμηση του νησιού.

Το σημαντικό αυτό ποσό συγκεντρώθηκε μέσω του τηλεμαραθωνίου «One Voice: Somos Live» («Μία Φωνή: Είμαστε Live») που μεταδώθηκε ταυτόχρονο σε πολλά κανάλια ανάμεσα στα οποία τα NBC, Telemundo, Univision και Viacom.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που πήραν μέρος, πλην των τριών που προαναφέραμε, ήταν οι Demi Lovato, Maroon 5, Ricky Martin, Maxwell, Gwen Stefani, Stevie Wonder, Chris Martin και Mary J. Blige.

Πολλά μέσα ενημέρωσης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ότι η πρωτοβουλία της λατίνας σταρ και των άλλων καλλιτεχνών είναι αξιαίπενη καθώς πέρα από την τόσο σημαντική οικονομική ενίσχυση, απλώνει ένα χέρι αλληλεγγύης στους πληγέντες, σε αντίθεση με την αλγεινή εντύπωση που άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος λίγο πολύ... επέκρινε τους Πορτορικανούς ότι του κατέστρεψαν τον προϋπολογισμό.

#SomosUnaVoz: Much love to all the amazing artists taking part in this show to support our brothers + sisters in Puerto Rico! pic.twitter.com/ApuC9hBmag

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και ο Μαρκ Άντονι έχουν καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο -οι γονείς τους μετακόμισαν στις ΗΠΑ από το νησί- ενώ ο Ροντρίγκεζ έχει καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία επίσης υπέστη εκτεταμένες καταστροφές από τον τυφώνα.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να στείλει ακόμη την συνεισφορά του για τα θύματα του τυφώνα στο https://somosonevoice.com/default.aspx

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λόπεζ Πόρτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ