Πιτσιλής: Είμαστε συγκλονισμένοι από τη δολοφονία της Δώρας -Οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Πιτσιλής: Είμαστε συγκλονισμένοι από τη δολοφονία της Δώρας -Οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ για κάθε πληρoφορία που θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της δολοφονίας Θεοδώρας Ζεμπέλη είναι οι υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στην οποία εργαζόταν η άτυχη 32χρονη.

Ο διοικητής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος.

Βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφου μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΑΔΕ Πιτσιλής ΖΕΜΠΕΡΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ