Σάλος με πιλότο στη Γερμανία: Εκανε μανούβρες, ούρλιαζαν οι 200 επιβάτες [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με πιλότο στη Γερμανία: Εκανε μανούβρες, ούρλιαζαν οι 200 επιβάτες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πολύ επικίνδυνη μανούβρα πριν την προσγείωση αεροπλάνου της Air Berlin στο αεροδρόμιο του Ντίσλεντορφ έκανε τους επιβάτες να ουρλιάζουν από το φόβους τους όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Συγκεκριμένα, ήταν η τελευταία υπεραντλαντική πτήση του Airbus A330 (Μαιάμι- Ντούσελντορφ) και ο πιλότος σκέφτηκε πως θα ήταν εντυπωσιακό να πει «αντίο» κάνοντας επικίνδυνες μανούβρες πριν την προσγείωση.

Οι 200 επιβάτες, ωστόσο,όχι μόνο δεν τον συνεχάρησαν για αυτή του την επιλογή, αλλά ούρλιαζαν και να αναρωτίούνταν «Τι κάνει», όταν το αεροπλάνο άρχισε να πετάει πολύ χαμήλα και στη συνέχεια να κάνει μια στροφή αριστερά περνώντας ξυστά από τον πύργο ελέγχου.

Σάλος με πιλότο στη Γερμανία: Εκανε μανούβρες, ούρλιαζαν οι 200 επιβάτες [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Ήθελα να πω ένα συγκινητικό αντίο» δήλωσε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, ο οποίος τώρα φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας ζήτησε να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στον πύργο ελέγχου χειροκροτούσαν με την κίνηση του πιλότου, ενώ όσοι δεν γνώριζαν τι ήθελε να κάνει, σοκαρίστηκαν για μία στιγμή, νομίζοντας πως θα συντριβεί με τον πύργο.

Σάλος με πιλότο στη Γερμανία: Εκανε μανούβρες, ούρλιαζαν οι 200 επιβάτες [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Τέτοιου είδους ελιγμοί προσθέτουν έναν επιπλέον κίνδυνο χωρίς να χρειάζεται» σχολίασε άλλος πιλότος στο πρακτορείο ειδήσεων στο Reuters.

Η εταιρία θα συνεχίσει να εκτελεί πτήσει μόνο προς ευρωπαϊκούς προορισμούς προς το παρόν και το συμβάν ερευνάται, παρ΄όλο που η εταιρία υποστηρίζει πως υπήρξε συνεννόηση του Πύργου Ελέγχου με τον πιλότο, ο οποίος είχε πάρει το «οκ» από τους αρμόδιους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο μανούβρες Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ