Η άτυχη Δώρα σύρθηκε μαχαιρωμένη επί 15 μέτρα στο νεκροταφείο -Την ακολούθησε και της έδωσε τη χαριστική βολή ο δολοφόνος - iefimerida.gr

Η άτυχη Δώρα σύρθηκε μαχαιρωμένη επί 15 μέτρα στο νεκροταφείο -Την ακολούθησε και της έδωσε τη χαριστική βολή ο δολοφόνος

Αγριο έγκλημα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών /Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία 32χρονης μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος που έρχονται στο φως προκαλούν έντονο προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Η 32χρονη είχε πάει χθες το απόγευμα, λίγο πριν κλείσει το κοιμητήριο, να φροντίσει τάφο φιλικού της προσώπου όταν της επιτέθηκε ο δολοφόνος, ο οποίος της κατάφερε πολλά χτυπήματα πάνω από τον τάφο. Η γυναίκα στη συνέχεια σύρθηκε στο έδαφος, για περίπου 15 μέτρα, αναζητώντας βοήθεια. Ο δολοφόνος, όμως, την ακολούθησε και της κατάφερε νέες μαχαιριές δίνοντάς της τη χαριστική βολή. Συνολικά η 32χρονη δέχθηκε επτά μαχαιριές, σε θώρακα και πρόσωπο.

Η ΕΛ.ΑΣ. κατά πληροφορίες εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, κυρίως: Να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, να πρόκειται για κάποιον που είχε κάποια προσωπική διαφορά μαζί τη ή για κάποιον μανιακό δολοφόνο.

Ακόμη ερευνάται αν λείπουν κάποια προσωπικά αντικείμενα που έφερε επάνω της η 32χρονη, η οποία εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής.

Το μαχαίρι του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα νεκροταφείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ