Η Μαρία Ναυπλιώτου παραδίδει μαθήματα στιλ -Με total black look σε πρεμιέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαρία Ναυπλιώτου παραδίδει μαθήματα στιλ -Με total black look σε πρεμιέρα [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φετινή θεατρική σεζόν, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Νίκος Ψαρράς, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος συναντιούνται επί σκηνής με αφορμή ένα πολυβραβευμένο έργο: το θρίλερ-μαύρη κωμωδία του Κόνορ Μακφέρσον, «Ο Φάρος».

Το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν μια παρουσία που ξεχώρισε. Με ανεπιτήδευτη κομψότητα, παρέδωσε μαθήματα στιλ.

«Τώρα στα 48 μου λέω, τι ωραία, είμαι καλά κι έχω κι άλλα ταξίδια να κάνω. Κλείνω πιο εύκολα τις καταπακτές μου με τα φαντάσματα. Εχω μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό μου. Στα 25 μου, που η ομορφιά μου ήταν κάτι το λαμπερό, δεν ένιωθα έτσι. Μια φίλη μου λέει ότι η καλλονή δεν χάνεται όσο ο άνθρωπος είναι καλά με τον εαυτό του. Κι όσο μεγαλώνω το πιστεύω όλο και πιο πολύ. Τώρα αισθάνομαι πιο ήσυχη από ποτέ» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου, η ηθοποιός για τη σχέση με τον εαυτό της.

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίας Ναυπλιώτου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Φάρος», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Ναυπλιώτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ