Αυτή η φωτογραφία δείχνει ότι το τείχος του Τραμπ δεν θα μπορέσει να χωρίσει ποτέ Αμερικανούς και Μεξικανούς [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή η φωτογραφία δείχνει ότι το τείχος του Τραμπ δεν θα μπορέσει να χωρίσει ποτέ Αμερικανούς και Μεξικανούς [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, διαμήνυε πως θα κτίσει ένα μεγάλο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, το οποίο και θα πλήρωνε.

Μπορεί ο Τραμπ να βρίσκεται στον Λευκό Οίκο και να έχει συζητήσει το ζήτημα της ανέγερσης τείχους, ωστόσο, αυτό δεν έχει προχωρήσει.

Τείχη βέβαια υπάρχουν κατά μήκος μεταξύ των δύο χωρών, αλλά πριν λίγες ημέρες, σε μια τοποθεσία της εγκαταστάθηκε ένας πάγκος.

Ο Γάλλος καλλιτέχνης JR δημιούργησε έναν πάγκο και από τις δύο πλευρές του τείχους στη μικρή μεξικανική πόλη Tecate, η οποία βρίσκεται στη βάση της Καλιφόρνια.

Πάνω στον πάγκο απεικονίζονται δυο μάτια που κοιτάζουν τον ουρανό και κάθονται πολίτες των δύο χώρων να κάθονται και να κάνουν πικ νικ. Ο JR ονόμασε το έργο «The Great Picnic».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JR (@jr) στις Οκτ 9, 2017, 3:43μμ PDT

«Οι άνθρωποι που τρώνε το ίδιο φαγητό, μοιράζονται το ίδιο νερό, απολαμβάνουν την ίδια μουσική γύρω από το μάτι ενός ονειροπόλου», αναφέρει το CNN και προσθέτει πως ο JR ήτα πεπεισμένος πως το τραπέζι του θα απομακρυνθεί από τις αρχές, ωστόσο, δεν συνέβη κάτι τέτοιο και αυτό που οραματίστηκε ο καλλιτέχνης έγινε πραγματικότητα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη miamaestro (@miamaestro) στις Οκτ 9, 2017, 9:38πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JR (@jr) στις Οκτ 11, 2017, 8:28πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πικ νικ ΣΥΝΟΡΑ ΗΠΑ-ΜΕΞΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ