Σοκ στην αμερικανική κοινή γνώμη με την «αναισθησία» που έδειξε ο Τραμπ στην έγκυο χήρα ενός στρατιώτη - iefimerida.gr

Σοκ στην αμερικανική κοινή γνώμη με την «αναισθησία» που έδειξε ο Τραμπ στην έγκυο χήρα ενός στρατιώτη

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην έχει τη φήμη ιδιαίτερα ευαίσθητου ανθρώπου ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ένα σχόλιό του προς την έγκυο χήρα ενός Αμερικανού στρατιώτη που σκοτώθηκε από τα πυρά Ισλαμιστών ανταρτών στο Νίγηρα προκάλεσε σοκ στην αμερικανική κοινή γνώμη.

Θέλοντας να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην Μyeshia Johnson για την απώλεια του άντρα της, Ντέιβιντ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ της τηλεφώνησε την ώρα που εκείνη πήγαινε στο διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι για να παραλάβει τη σορό του.

Σοκ στην αμερικανική κοινή γνώμη με την «αναισθησία» που έδειξε ο Τραμπ στην έγκυο χήρα ενός στρατιώτη  | iefimerida.gr 0

H χήρα Myeshia Johnson θρηνεί πάνω από τη σορό του άνδρα της Ντέιβιντ (Φωτογραφία: ABCNews)

Μαζί της στο αυτοκίνητο ήταν και η βουλευτής Φρεντερίκα Ουίλσον που άκουσε τη στιχομυθία, αφού η Johnson, έβαλε το κινητό της σε ανοικτή ακρόαση κι έμεινε εμβρόντητη όταν άκουσε τον Τραμπ να λέει στη χήρα ότι ο άνδρας της «γνώριζε τι είχε υπογράψει [όταν εντάχθηκε στις ένοπλες δυνάμεις], αλλά φαντάζομαι ότι και πάλι πονάει».

Η βουλευτής της Φλόριντα είπε ότι η χήρα και μητέρα δύο παιδιών είχε ήδη εφιάλτες για το «πώς θα είναι η σορός» του άνδρα της, από τη στιγμή που της είπαν ότι το φέρετρό του θα είναι κλειστό στην κηδεία.

«Όλοι γνωρίζουν ότι όταν πάνε στον πόλεμο, μπορεί και να μην επιστρέψουν ζωντανοί, αλλά δεν το θυμίζεις σε μια χήρα που θρηνεί. Δείχνει τόση αναισθησία. Τόση αναισθησία!», σχολίασε η Γουίλσον στο τοπικό δίκτυο WPLG.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ