Οι υπέροχες γόβες της Περιστέρας -Προτίμησε Ελληνες σχεδιαστές [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι υπέροχες γόβες της Περιστέρας -Προτίμησε Ελληνες σχεδιαστές [εικόνες]

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε την πολυθρύλητη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ συνάπτοντας συμφωνίες δισεκατομμυρίων για εξοπλιστικά, με αντάλλαγμα μια υποσχετική για αμερικανικές επενδύσεις και τη στήριξη του Αμερικανού προέδρου για το χρέος, η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα, έκανε τη δική της ξενάγηση στην οικία του Αμερικανού αντιπροέδρου.

Την κυρία Μπαζιάνα υποδέχθηκε η σύζυγος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάρεν Πενς, καθώς η Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, απουσίαζε εκτός Ουάσινγκτον και έτσι δεν μπορούσε να την υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα ξεναγήθηκε στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και της γυναίκας του, ενημερώθηκε για την ιστορία του, υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών και απόλαυσε τον καφέ και τη συζήτηση με την κυρία Πενς σε έναν από τους λευκούς καναπέδες του σπιτιού με φόντο τον υπέροχο κήπο.

Οι υπέροχες γόβες της Περιστέρας -Προτίμησε Ελληνες σχεδιαστές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι υπέροχες γόβες της Περιστέρας -Προτίμησε Ελληνες σχεδιαστές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η κυρία Μπαζιάνα, η οποία λόγω του προγράμματος της Πρώτης Κυρίας απέφυγε τη σύγκριση με τη Μελάνια Τραμπ, έκανε μια από τις πιο σικάτες εμφανίσεις της. Φάνηκε δε ότι είχε προσέξει το λουκ της για αυτή την τόσο σημαντική επίσκεψη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Επέλεξε ένα κομψό κλασικό τουίντ ταγέρ του οίκου Laskaris (όπως όλα τα ρούχα σχεδόν που φορά) ως το γόνατο, με κομψό σοκάκι που την κολάκευε ιδιαιτέρως, ένα μαύρο ζωνάκι που τόνιζε τη μέση της και εκπληκτικές γόβες. Κλασικές δίχρωμες ψηλές, αλλά με μια μοντέρνα αίσθηση, αφού ήταν από δέρμα και PVC, θυμίζοντας τις περίφημες Chanel two tone, χωρίς όμως να φέρουν και την υπογραφή του διάσημου γαλλικού οίκου. Οι γόβες της κυρίας Μπαζιάνα έφεραν την υπογραφή του Στάθη Σαμαντά.

Οι υπέροχες γόβες της Περιστέρας -Προτίμησε Ελληνες σχεδιαστές [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οπως και για τα ρούχα έτσι για τα παπούτσια της, η σύντροφος του πρωθυπουργού επέλεξε Ελληνα σχεδιαστή, δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στην ελληνική μόδα.

Τα σχέδια του Στάθη Σαμαντά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά των διεθνών οίκων και brands. Μέσα από απλές γραμμές δημιουργεί παπούτσια που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες.

Για τη δημιουργία τους εμπνέεται από τα πάντα, από το οτιδήποτε υπάρχει γύρω του, είτε αυτό είναι μουσική, είτε εικόνες στο κέντρο της πόλης.

Τα χειροποίητα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από μαλακά δέρματα και υλικά από την Ιταλία από σημαντικούς προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζονται κορυφαίοι σχεδιαστές του εξωτερικού και είναι ήδη γνωστά για το σωστό τους πάτημα και την άνεση τους.

«Σκοπός μου είναι να διερευνήσω την σχέση που έχουν οι γυναίκες με τα παπούτσια τους, εξετάζοντας την ψυχολογική και ερωτική έννοια αυτών των αντικειμένων. Θέλω τα παπούτσια μου να ενεργούν όπως ο καθρέφτης, να αντικατοπτρίζουν τις επιθυμίες των ανθρώπων», αναφέρει ο ίδιος.

Οι υπέροχες γόβες της Περιστέρας -Προτίμησε Ελληνες σχεδιαστές [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Οι υπέροχες γόβες της Περιστέρας -Προτίμησε Ελληνες σχεδιαστές [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Οι υπέροχες γόβες της Περιστέρας -Προτίμησε Ελληνες σχεδιαστές [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Οι υπέροχες γόβες της Περιστέρας -Προτίμησε Ελληνες σχεδιαστές [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ