Και η «Λάνιστερ» από το Game of Thrones θύμα του Χάρβεϊ Γουιάνσταϊν: Με πήγε στο δωμάτιο - iefimerida.gr

Και η «Λάνιστερ» από το Game of Thrones θύμα του Χάρβεϊ Γουιάνσταϊν: Με πήγε στο δωμάτιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Lena Headey η οποία υποδύεται τη Σέρσεϊ Λάνιστερ στη σειρά Game of Thrones προχώρησε κι αυτή σε αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον παραγωγό του Χόλιγουντ και πρωταθλητή της σεξουαλικής παρενόχλησης, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.


Με ανάρτησή της στο Twitter η Headey περιέγραψε τις δύο «στενές» συναντήσεις που είχε στο παρελθόν με τον παραγωγό.

Η πρώτη ήταν το 2005 στο Φεστιβάλ της Βενετίας όταν ο Γουάινσταϊν αφού πήγαν μια βόλτα της έκανε «ορισμένα σχόλια και κινήσεις με υπονοούμενα».

Και η «Λάνιστερ» από το Game of Thrones θύμα του Χάρβεϊ Γουιάνσταϊν: Με πήγε στο δωμάτιο | iefimerida.gr 0


Η δεύτερη και πιο σοκαριστική για την ίδια συνάντηση με τον σάτυρο παραγωγό έγινε λίγα χρόνια αργότερα στο Λος Άντζελες με τον Γουάινσταϊν να επιμένει να τη ρωτά για την ερωτική της ζωή και στη συνέχεια να την καλεί στο δωμάτιό του για να της δείξει ένα σενάριο.

Αν και η Headey υποστηρίζει ότι του ξεκαθάρισε από την αρχή ότι «δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από τη δουλειά, μη νομίζεις ότι μπήκα μαζί σου στο ασανσέρ για ο,τιδήποτε άλλο» ο Γουάινσταϊν ήταν απτόητος.

«Δεν μου μίλησε αλλά έβαλε τα χέρια πίσω από την πλάτη και άρχισε να κινείται προς τα μένα. Όταν το κλειδί του δωματίου του δεν δούλεψε για να φύγω εκείνος μου άρπαξε το χέρι. Τελικά μου πλήρωσε το αυτοκίνητο για να φύγω και μου είπε: μην πεις τίποτα σε κανέναν γι' αυτό» περιέγραψε η «Σέρσεϊ» για ό,τι συνέβη στο Λος Άντζελες.

«Μετά μπήκα στο αμάξι και έβαλα τα κλάματα» κλείνει την ανάρτησή της η ηθοποιός.

Και η «Λάνιστερ» από το Game of Thrones θύμα του Χάρβεϊ Γουιάνσταϊν: Με πήγε στο δωμάτιο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λένιστερ Game of Thrones Χάρβεϊ Γουινστάιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ