Χιμένεθ: Ναι, έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά κάτι θα σκεφτώ για το ματς με τη Μίλαν - iefimerida.gr

Χιμένεθ: Ναι, έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά κάτι θα σκεφτώ για το ματς με τη Μίλαν

Ο Μανόλο Χιμένεθ / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναχώρησε για το Μιλάνο η αποστολή της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να αντιμετωπίζουν αύριο τη Μίλαν για την 3η αγωνιστική του Europa League.

«Φυσικά και μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, θα πρέπει να κάνουμε τα πράγματα πάρα πολύ καλά, αν δεν κάνουμε τα πράγματα μπορεί να μη φύγουμε με κάποιο θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, για να προσθέσει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολλές λύσεις στην άμυνα, αλλά κάτι θα σκεφτώ. Το βασικό είναι ότι δεν θα βγούμε 11 άτομα να βρισκόμαστε μπροστά από το τέρμα, γιατί σεβόμαστε την ΑΕΚ».

«Πρέπει να έχουμε διάθεση, να είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στους ομίλους της διοργάνωσης και να παίξουμε χωρίς κάποια συμπλέγματα ή τον οποιοδήποτε φόβο, αφού ξέρουμε πως έχουμε να κερδίσουμε και να χάσουμε πάρα πολλά. Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ», είπε επίσης ο Ισπανός κόουτς, για να συμπληρώσει: «Αν μπούμε έχοντας φόβο, τότε θα χάσουμε και δεν θα είμαστε χαρούμενοι μετά το τέλος του αγώνα. Θα πρέπει να μπούμε δυναμικά και γενναιότητα στην κάθε διεκδίκηση της μπάλας».

Φυσικά, ο Χιμένεθ μίλησε και για τα πολλά κενά στην άμυνα της ομάδας: «Η μείωση της απόδοσης της ομάδας δεν είχε αξιολογηθεί με δεδομένο πως έλειπαν ο Τσιγκρίνσκι, ο Τσόσιτς και ο Λαμπρόπουλος, που επανήλθε μετά από αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές, είναι στο παρά πέντε να επιστρέψουν ο Τσόσιτς και ο Τσιγκρίνσκι. Εκείνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πώς θα ενισχύσω την ομάδα, όπως προσπαθήσαμε να κάνουμε με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν μας βγήκε. Η αλήθεια είναι πως έχουμε ένα θέμα στην άμυνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μίλαν Χιμένεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ