Πάτρα: Βρέθηκαν κι άλλα όπλα στον σκουπιδότοπο, μετά την έκρηξη που ακρωτηρίασε υπάλληλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πάτρα: Βρέθηκαν κι άλλα όπλα στον σκουπιδότοπο, μετά την έκρηξη που ακρωτηρίασε υπάλληλο [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: tempo24.news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβληματισμό προκαλεί στην Πάτρα η έκρηξη που σημειώθηκε χθες, κατά τη μεταφορά σάκων από το Πρωτοδικείο που περιείχαν όπλα και εκρηκτική ύλη στον χώρο της Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην Ξερόλακα.

Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί μέρος του χεριού 52χρονου υπαλλήλου καθαριότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η έκρηξη στο χώρο Υγειονομικής Ταφής της Ξερόλακας, ενώ οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στο χώρο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, εντόπισαν εκτός από εκείνα που εμπλέκονται στην έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, και άλλα δύο ή τρία όπλα καθώς και σφαίρες.

Πάτρα: Βρέθηκαν κι άλλα όπλα στον σκουπιδότοπο, μετά την έκρηξη που ακρωτηρίασε υπάλληλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο μεταξύ το tempo24.news, φέρνει στη δημοσιότητα το έγγραφο που απεστέλει προ ημερών στο Δήμο της Πάτρας το Πρωτοδικείο, με αίτημα την μεταφορά υλικών, στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής στη Ξερόλακα.

Σε αυτό ζητείται η συνδρομή των υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου, προκειμένου να απομακρυνθούν από χώρο του Πρωτοδικείου, μεγάλες σακούλες και χαρτοκιβώτιο στα οποία μεταξύ άλλων, βρίσκονταν ηλεκτρονικές συσκευές, τραπέζια και άλλα αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται πουθενά η ύπαρξη όπλων και εκρηκτικής ύλης.

Πάτρα: Βρέθηκαν κι άλλα όπλα στον σκουπιδότοπο, μετά την έκρηξη που ακρωτηρίασε υπάλληλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές αναφέρει πως η μεταφορά όπλων και λοιπών τέτοιου είδους αντικειμένων - προϊόντα κατάσχεσης - δεν γίνεται μέσω αυτής της διαδικασίας και πολύ περισσότερο δεν μεταφέρονται κάτω από αυτές τις συνθήκες, όπως έγινε το μεσημέρι της Τρίτης.

«Το περιστατικό προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά, όσον αφορά τη σύνταξη του εγγράφου από το Πρωτοδικείου προς το Δήμο Πατρέων και τις επόμενες ώρες αναμένεται να διερευνηθεί ποιος ή ποιοι έχουν την συγκεκριμένη ευθύνη», σχολιάζει επίσης.

«Μας έστειλαν ως πρόβατα σε σφαγή. Όλα αυτά τα πράγματα απαγορεύεται να μεταφερθούν και να πεταχθούν στην Ξερόλακκα, να λέμε ευτυχώς είμαστε και τυχεροί που δε θρηνούμε θύματα», δήλωσε από την πρώτη στιγμή του συμβάντος ο Βασίλης Παπανδριανός, συνδικαλιστής Δημοτικών υπαλλήλων.

Πάτρα: Βρέθηκαν κι άλλα όπλα στον σκουπιδότοπο, μετά την έκρηξη που ακρωτηρίασε υπάλληλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ