Champions League: Ματς-πρόκληση για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη - iefimerida.gr

Champions League: Ματς-πρόκληση για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός στο θρυλικό «Καμπ Νου» / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιστορικές στιγμές θα ζήσουν απόψε στη Βαρκελώνη όλοι στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League (21:45 - Cosmote Sport 2, ΕΡΤ 1), και θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έναν προπονητή που αγάπησε και αγαπήθηκε από την ομάδα του Πειραιά.

Η αποστολή για τον Τάκη Λεμονή και τους παίκτες του μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς ειδικά φέτους οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, όντες πρώτοι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά και επικεφαλής του ομίλου στο Champions League.

Ωστόσο, άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να αποδείξουν πως και ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να κοιτάξουν στα μάτια τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Με βάση τα όσα έχει δοκιμάσει ο Λεμονής, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, με δεξί μπακ τον Ελαμπντελαουί και αριστερό τον Κούτρη και τους Μποτία, Νικολάου στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ρομαό, έχοντας δίπλα του τους Ζιλέ και Ζντιέλαρ. Πιο μπροστά θα παίξουν ο Ανδρούτσος και ο Καρσελά, με τον Οτζίτζα Οφόε να αγωνίζεται -εκτός απροόπτου- στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει τους Καταλανούς με βασικό σχήμα. Συγκεκριμένα, θα παίξουν οι Τερ Στέγκεν, Σέρτζι, Πικέ, Μαστσεράνο, Ντιν, Σουάρεθ, Παουλίνιο, Μπουσκέτς, Μέσι, Ντεουλοφέου και Σουάρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ