Η Ιβάνκα Τραμπ πήγε να κάνει κάτι καλό για τις γυναίκες, αλλά ξέχασε κάτι βασικό - iefimerida.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ πήγε να κάνει κάτι καλό για τις γυναίκες, αλλά ξέχασε κάτι βασικό

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 35χρονη κόρη του Προέδρου της Αμερικής θέλει να κάνει έργο, να βοηθήσει. Έλα όμως που, εξαιτίας του ονόματός της, δεν πείθει κανέναν.

Η Ιβάνκα Τραμπ έχει social media, αλλά μέχρι στιγμής, όπως όλοι ξέρουμε, αυτό δεν έχει πάει πολύ καλά. Μια με το γραμματικό λάθος (το οποίο της διόρθωσε η Κρίσι Τέιγκεν!), μια με εκείνα τα ανεκδιήγητα σνακ στο παιδικό πάρτι της κόρης της, μια με αυτό το εξώφυλλο , μια με εκείνη την άβολη αγκαλιά (ε, θέλετε κι άλλα;) όλο και κάποιο τρόπο θα βρει να γίνει θύμα ανελέητου τρολλαρίσματος στο Twitter. Εκτός κι αν προσπαθεί να γίνεται κάθε μέρα trending topic, όπου σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για success story.

Γενικά μιλώντας, η Ιβάνκα προσπαθεί. Πραγματικά κάνει ο,τι μπορεί να αποτινάξει, να αποδεσμευτεί, να αφήσει, έστω και για λίγο, κάτω το βάρος του ονόματος που κουβαλά και επιτέλους να κάνει κάτι καλό. Να πει «παιδιά είμαι αυθύπαρκτη οντότητα, όχι απλώς κόρη του Τραμπ». Έλα όμως που δε μπορεί.

Το ότι είναι κόρη του, ίσως, πιο αντιπαθή για τα δόγματα και τις αποφάσεις του, μέχρι στιγμής πλανητάρχη, τη στοιχειώνει ο,τι κι αν κάνει. Πολλές φορές τα tweet και οι απόψεις της όσο καλοπροαίρετες κι αν είναι έρχονται σε αντίθεση με την πολιτική που ασκεί ο πατέρας της. Όπως, πριν 4 μήνες, που ανέβασε ένα tweet για την προσφυγική κρίση, ενώ ο ίδιος της ο πατέρας τους θεωρεί απειλή για την Αμερική.

Αυτή τη φορά έκανε κάτι εξίσου αφελές (ας το πούμε έτσι για να είμαστε ευγενικοί). Μοιράστηκε ένα βίντεο, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter με τη νέα της πρωτοβουλία.

Ποια είναι αυτή; Προκειμένου να ενισχύσει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ίδρυσε την Παγκόσμια Τράπεζα. Η πρωτοβουλία αυτή, με την επονομασία «Women Entrepreneurs Finance Initiative» (We-Fi), έχει στόχο να βελτιώσει την πρόσβαση των γυναικών επιχειρηματιών σε κεφάλαια στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Δες τι σούσουρο έγινε στο Twitter όταν ανέβασε βιντεάκι με τη νέα της πρωτοβουλία στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ