Θρίλερ με 60χρονο αγνοούμενο στην Μαγνησία -Εντοπίστηκε το κανό του - iefimerida.gr

Θρίλερ με 60χρονο αγνοούμενο στην Μαγνησία -Εντοπίστηκε το κανό του

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 60χρονου που αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης οπότε και ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Eιδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας e-volos, ο 60χρονος συνήθιζε να κάνει κανό στην θαλάσσια περιοχή του Χόρτου Πηλίου. Το ίδιο φαίνεται να έπραξε και την Τρίτη που έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Αμεσα ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενώ έχει ενημερωθεί και ο θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνάμεις που θα συνδράμουν στο έργο για τον εντοπισμό του.

Σημειώνεται πως στις έρευνες επιχειρούν από την πρώτη στιγμή πλωτά σκάφη, πεζοπόρες ομάδες, με τη συνδρομή και εθελοντικών ομάδων της Μαγνησίας, ενώ συμμετείχε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το κανό του εντοπίστηκε ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του Χόρτου όπου και οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί.

Πηγή Πληροφοριών: e-volos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαγνησία αγνοούμενος κανό θάλασσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ