Καμμένος διορθώνει Τραμπ: 1,1 δισ. ευρώ θα πληρώσουμε για τα F-16 -Τα υπόλοιπα είναι αντισταθμιστικά - iefimerida.gr

Καμμένος διορθώνει Τραμπ: 1,1 δισ. ευρώ θα πληρώσουμε για τα F-16 -Τα υπόλοιπα είναι αντισταθμιστικά

«Ταβάνι» το 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να ανέβασε τον «λογαριασμό» για την αναβάθμιση των ελληνικών F-16 στα 2,4 δισ. δολάρια, αλλά ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να θέσει «ταβάνι» τα 1,1 δισ. ευρώ.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι ήδη έχει ενημερωθεί το Κογκρέσο για την πιθανή πώληση σχετικά με την αναβάθμιση των F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ήδη ενέκρινε την πιθανή πώληση και η συμφωνία μπορεί να φτάσει τα 2,4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον Τραμπ.

Ομως, λίγη ώρα αργότερα, μέσω Twitter, ο Ελληνας υπουργός Αμυνας υποστήριξε ότι από τον προϋπολογισμό θα δαπανηθούν 1,1 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των F-16. «Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1δισ. € τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Καμμένος.

Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1δις € τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος F-16 Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ