Αυτό είναι το εκπληκτικό σπίτι της σχεδιάστριας και vlogger Μιρκέτας Βιδάλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το εκπληκτικό σπίτι της σχεδιάστριας και vlogger Μιρκέτας Βιδάλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μιρκέτα Βιδάλη δεν είναι μόνο ταλαντούχα σχεδιάστρια και δημοφιλής vlogger, αλλά και ένα κορίτσι που σε κάνει να χαμογελάς με τη θετική του ενέργεια.

Δεν είναι τυχαίο το όνομα του brand που ίδια υπογράφει: «Νο thinking». Ρούχα που φοριούνται και σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και το σώμα σου, σου φτιάχνουν τη διάθεση: αυτή είναι όλη η φιλοσοφία του «Νο Thinking» της Μιρκέτας που διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο της μόδας και τα πηγαίνει περίφημα.

Στο κανάλι της στο You Tube συχνά δημοσιεύει βίντεο από την καθημερινότητά της, μεγάλο μέρος της οποίας είναι αφιερωμένη... Πού άλλου; Στη μόδα, που τόσο αγαπά!

Πριν από λίγες ημέρες, η Μιρκέτα μοιράστηκε ένα βίντεο με το δικό της «καταφύγιο».

Ενα υπέροχο σπίτι, τη διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί η ίδια και όταν η φορτωμένη ημέρα της τελειώσει, περιμένει να βρεθεί εκεί για να χαλαρώσει και να απολαύσει την ζεστή του ατμόσφαιρα.

Δείτε το εκπληκτικό σπίτι της Μιρκέτας Βιδάλη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΙΡΚΕΤΑ ΒΙΔΑΛΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ