Βίβιαν Νούρι: Γεννήθηκε σε στρατόπεδο προσφύγων, ετοιμάζεται να γίνει σταρ του Χόλιγουντ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Βίβιαν Νούρι: Γεννήθηκε σε στρατόπεδο προσφύγων, ετοιμάζεται να γίνει σταρ του Χόλιγουντ [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η Βίβιαν Νούρι γεννήθηκε, το 1993, σε ένα στρατόπεδο προσφύγων αυτό που ένοιαζε την οικογένειά της ήταν να φτιάξει από την αρχή μια καινούργια ζωή. Αυτό που δεν γνώριζαν, τότε, ήταν πως η κόρη τους θα έφτανε μια μέρα μέχρι το Χόλιγουντ.

Η οικογένειά της είχε εγκαταλείψει τον εμφύλιο πόλεμο στο Κουρδιστάν, αφού το σπίτι τους καταστράφηκε το 1991 από μία βόμβα.

«Μεγάλωσε σε ένα στρατόπεδο προσφύγων. Αυτό που θυμάμαι είναι πως μέναμε σε μία σκηνή και η μαμά μου περπατούσε πολύ κάθε μέρα για να μας φέρει νερό. Αυτό το θυμάμαι έντονα. Η μητέρα μας είναι η βασική μας έμπνευση. Το ότι κάναμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας είναι όλα χάρη σε αυτή», λέει στο UniLad η αδελφή της Βίβιαν, Τζένιφερ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nouri (@nouri) στις Ιούν 18, 2017, 1:16πμ PDT

Μία από τις μεγαλύτερες αδελφές της χρειάστηκε επείγουσα ιατρική φροντίδα και έτσι έφτασαν στη Νέα Ζηλανδία, όπου και χαρακτηρίστηκαν πρόσφυγες. Η Βίβιαν και η οικογένειά της βρέθηκαν στο νέο τους σπίτι το 1995.

Στα εννέα της χρόνια η Βίβιαν άρχισε να τραγουδάει και η οικογένειά της αναγνώρισε τις δυνατότητές της όταν σε παράσταση του δημοτικού σχολείου οι θεατές σηκώθηκαν όρθιοι και την αποθέωσαν. Στα 10 της τραγουδούσε σε διάφορες τοπικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, το 2009, κέρδισε στον διαγωνισμό Five Minutes of Fame στο Ωκλαντ.

Ο διοργανωτής την προσκάλεσε να τραγουδήσει μπροστά στον πρώην πρωθυπουργό Τζον Κι και άλλα μέλη του κοινοβουλίου στο Fashion Pasification Fashion Show. Εκτοτε η Βίβιαν γέμισε με βίντεο το κανάλι της στο Youtube.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nouri (@nouri) στις Σεπ 15, 2017, 2:43μμ PDT

Μετά από χρόνια ξεκίνησε το παραμύθι...

Τον Φεβρουάριο του 2017, η Βίβιαν αποφάσισε να παρατήσει τη δουλειά της και τις σπουδές της στην Τεχνολογία Πληροφοριών, για να κυνηγήσει την καριέρα της στο τραγούδι.

Εστειλε βίντεό της από το Youtube στον βραβευμένο με Grammy παραγωγό, Μπράιαν Κένεντι και από αυτό κέρδισε την ευκαιρία να ηχογραφήσει τραγούδι για τα Paramount Studios, καθώς ερμήνευσε το σάουντρακ της ταινίας του Χόλιγουντ, Daddy's Home 2.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nouri (@nouri) στις Σεπ 22, 2017, 12:40μμ PDT

«Ενα πρωί με κάλεσαν από την Paramount και με ρώτησαν εάν θα μπορούσα να τραγουδήσω ένα κομμάτι. Το έστειλε στο email μου και πριν το ακούσω είπα το “ναι”. Επειτα από μια ώρα το είχα μάθε και τον συνάντησα στο στούντιο.
Ημασταν στο στούντιο και μου έδειξαν φωτογραφίες όπου ο Μάικλ Τζάκσον και ο Λάιονελ Ρίτσι είχαν γράψει άλμπουμ», λέει η Βίβιαν, η οποία μια εβδομάδα μετά πληροφορήθηκε πως η φωνή της θα είναι στο σάουντρακ της ταινίας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nouri (@nouri) στις Οκτ 15, 2017, 12:05πμ PDT

«Εχοντας προσφυγικό υπόβαθρο, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να μην είμαι ταπεινή. Αυτό είναι που με κάνει να το θέλω ακόμα περισσότερο, επειδή πολλοί λένε άσχημα πράγματα, ωστόσο, δεν δίνω δεκάρα», υποστηρίζει.

«Είμαι σε ένα όμορφο μέρος και γνωρίζω τους κατάλληλους ανθρώπους και είναι αρκετά ταπεινή για να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και να το διαχειριστώ», συμπληρώνει η Βίβιαν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nouri (@nouri) στις Σεπ 18, 2017, 1:17μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nouri (@nouri) στις Σεπ 30, 2017, 4:53μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nouri (@nouri) στις Οκτ 13, 2017, 1:55μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nouri (@nouri) στις Αύγ 18, 2017, 9:25μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nouri (@nouri) στις Ιούν 19, 2017, 9:40μμ PDT

Με πληροφορίες UniLad, Daily Mail & Independent

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίβιαν Νούρι Χόλιγουντ πρόσφυγας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ