Βαλβέρδε: «Μία συναισθηματική αναμέτρηση για μένα κόντρα στον Ολυμπιακό» - iefimerida.gr

Βαλβέρδε: «Μία συναισθηματική αναμέτρηση για μένα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Φωτογραφία: Barcelona FC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις καλές του αναμνήσεις από τα χρόνια που ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό ανέφερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τους «ερυθρόλευκους» στο «Καμπ Νόου», το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως έχει περάσει καλά στους πρωταθλητές Ελλάδος και δήλωσε πως η αυριανή (18/10, 21:45) αναμέτρηση θα είναι πολύ συναισθηματική για εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο με τον Ολυμπιακό είναι η ανάγκη που έχει για τη νίκη, μετά το ξεκίνημά του με δύο ήττες. Μπορούν να μας κάνουν ζημιά στις αντεπιθέσεις. Θα προσπαθήσουν να μας φθείρουν στην άμυνά τους, ώστε να μας αιφνιδιάσουν στην κόντρα.

Έχουμε παίκτες που σε κρίσιμα σημεία μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι. Κάποιοι έχουν μεγαλύτερη ικανότητα σε αυτό και αναλόγως πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας, μπορούμε να επιλέξουμε να ρίξουμε αυτούς τους παίκτες στο ματς.

Για μένα είναι μία συναισθηματική αναμέτρηση, ίσως εκείνη που θα γίνει εκεί (στο "Καραϊσκάκης") να είναι περισσότερο γιατί το γήπεδο έχει μία ξεχωριστή μαγεία κι έχω περάσει πολύ καλά. Η ομάδα (ο Ολυμπιακός) έχει αλλάξει, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παραμένουν κι αυτό μου προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό.

Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Σκοπεύουμε να βάλουμε τους καλύτερους παίκτες για να νικήσουμε. Οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι.

Όταν ξεκινάς μία δουλειά, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ολοκληρωθεί. Η Ελλάδα είναι ένα δύσκολο μέρος. Εκεί σε "σημαδεύουν" γρήγορα. Δεν είναι εύκολο για τους προπονητές. Εδώ θέλω να νικάω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση για τη νίκη και θα δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ