Σκίμπε: «Αβαντάζ για την Ελλάδα ο επαναληπτικός εντός έδρας» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκίμπε: «Αβαντάζ για την Ελλάδα ο επαναληπτικός εντός έδρας» [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανυπόμονος για τις αναμετρήσεις μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας, με αντίπαλο την Κροατία δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος θεωρεί ως μικρό αβαντάζ το γεγονός ότι ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

«Πρώτα από όλα είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτά τα παιχνίδια, τώρα ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία. Είναι μία πολύ δύσκολη και δυνατή ομάδα, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνουν πολύ καλά, αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε, οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι. Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου. Στο πρώτο παιχνίδι παίζεις λίγο περισσότερο αμυντικά και με καλύτερη τακτική και μετά κοιτάς τι θα κάνεις στην έδρα σου. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς», δήλωσε ο 52χρονος Γερμανός προπονητής στο περιθώριο της κλήρωσης.

Δείτε τις δηλώσεις του

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα σκιμπε Κροατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ