Ακόμη ένας πνιγμός στην Κρήτη- Νεκρός ένας 56χρονος - iefimerida.gr

Ακόμη ένας πνιγμός στην Κρήτη- Νεκρός ένας 56χρονος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Οκτώβρης να έχει μπει για τα καλά και το καλοκαίρι να μας έχει αποχαιρετήσει, όμως δυστυχώς οι πνιγμοί στις παραλίες στην Κρήτη συνεχίζονται.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretpost.gr, νέος πνιγμός σημειώθηκε στην περιοχή της Σταλίδας στη Χερσόνησο Ηρακλείου και τη ζωή του έχασε ένας 56χρονος άντρας.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, το απόγευμα της Δευτέρας, ο άτυχος άντρας που κολυμπούσε στη θάλασσα έχασε τις αισθήσεις του.

Οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν μαζί του στην ίδια παραλία, έτρεξαν να τον βοηθήσουν, ανασύροντάς τον μέσα από το νερό όμως δυστυχώς μάταια.

Οταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο, οι διασώστες προσπάθησαν για μια ακόμη φορά να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς αποτέλεσμα όμως καθώς ήταν ήδη αργά για τον 56χρονο.

Η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεγερθεί, αναμένεται να φανερώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Ηράκλειο πνιγμός 56χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ