Ο Προκόπης Παυλόπουλος στη συναυλία που διοργανώνει το ΚΚΕ στο Μέγαρο Μουσικής - iefimerida.gr

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στη συναυλία που διοργανώνει το ΚΚΕ στο Μέγαρο Μουσικής

Για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

100 χρόνια συμπληρώνονται από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και το ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Τετάρτη, συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής.

Τη συναυλία θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση της Προεδρίας. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 20.30, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παρακολουθήσει συναυλία που οργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του Κ.Κ.Ε., με έργα των συνθετών: Σεργκέι Προκόφιεφ, Ντμίτρι Σοστακόβιτς και Αράμ Χατσατουριάν».

Η συναυλία περιλαμβάνει έργα σοβιετικών συνθετών, Αράμ Χατσατουριάν: Βαλς από τη Σουίτα «Μεταμφίεση» (Masquerade Valse), «Ο χορός των σπαθιών» από το μπαλέτο Γκαγιανέ, Σεργκει Προκόφιεφ: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», Σουίτα αρ. 2, έργο 64 (Μονταίγοι και Καπουλέτοι, Ο χορός των κοριτσιών με τα κρίνα, Ρωμαίος στον τάφο της Ιουλιέτας) και Ντμίτρι Σοστακόβιτς: Συμφωνία αρ. 12 σε ρε ελάσσονα, έργο 112, «Το Έτος 1917».

Τα εργα παρουσιάζει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, σε μουσική διεύθυνση Αλέξανδρου Μυράτ και διοργάνωση της Κεντρικής Επιτροπή του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεών της για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ