Και η Demy έκανε το απόλυτο κούρεμα της σεζόν -Αφέλειες και μακρύ καρέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Και η Demy έκανε το απόλυτο κούρεμα της σεζόν -Αφέλειες και μακρύ καρέ [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι χρόνια μετά την ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά», ο Νίκος Περάκης επιστρέφει με μια γκρίζα κωμωδία: «Success Story» είναι ο τίτλος της και έρχεται στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου.

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου, σε ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, το «Ζοnar’s» πραγματοποιήθηκε το πάρτι της ταινίας και ήταν όλοι εκεί: οι συντελεστές της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η Demy ήταν μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν. Είναι εκείνη που ερμηνεύει το soundtrack της ταινίας (τιτλοφορείται «Στον Αέρα»): μια ατμοσφαιρική μπαλάντα σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Γρίτση.

Η τραγουδίστρια φορώντας ένα ροζ κοστούμι σε ένα από τα must χρώματα της σεζόν, το ροζ, κέντρισε τις εντυπώσεις. Στην εμφάνισή της, το βράδυ της Δευτέρας μας έδειξε για πρώτη φορά την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Δείτε την αλλαγή που έκανε η Demy στα μαλλιά της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Demy DEMY ΜΑΛΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ