5 από τις καλύτερες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις και δεν χρειάζεται να πας στο γυμναστήριο - iefimerida.gr

5 από τις καλύτερες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις και δεν χρειάζεται να πας στο γυμναστήριο

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν 5 ασκήσεις που θα κάνουν πραγματικά καλό στην υγεία σου, σύμφωνα με τον καθηγητή ιατρικής στο Χάρβαρντ, I-Min Lee, και δεν προϋποθέτουν το γυμναστήριο.

Εάν δεν είσαι αθλήτρια ή κάποια που γυμνάζεται φανατικά και απλά θέλεις να είσαι σε φόρμα για καλό της υγείας σου ή για να μπαίνεις καλύτερα στα ρούχα σου - η γεμάτη αίθουσα ενός γυμναστηρίου μπορεί να είναι αποθαρυντική.

Και μόνο που σκέφεσαι ότι πρέπει να περιμένεις στην ουρά για να κάνεις διάδρομο (όπου δεν μπορείς να τρέξεις πάνω από μισή ώρα, γιατί είναι κι άλλος μετά από σένα), τα σταθερά ποδήλατα που κάποια είναι λίγο άβολα και τα μηχανήματα για βάρη που πρέπει να έχεις μια καθοδήγηση στην αρχή, μπορεί να είναι αρκετά για να επιστρέψεις πάλι στον αναπαυτικό καναπέ σου.

Ωστόσο, μερικές από τις καλύτερες σωματικές δραστηριότητες για το σώμα σου δεν απαιτούν το γυμναστήριο ή δεν σου ζητούν να τρέξεις στον μαραθώνιο.

Διάβασε ποιες είναι οι πέντε ασκήσεις που θα σου κάνουν καλό και δεν χρειάζεται να πάτε στο γυμναστήριο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασκήσεις γυμναστική Χαρβαρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ