Καψής: «Πλησιάζει η ώρα καταβολής των 130 δισ και οι Ευρωπαίοι πιέζουν» - iefimerida.gr

Καψής: «Πλησιάζει η ώρα καταβολής των 130 δισ και οι Ευρωπαίοι πιέζουν»

Παντελής Καψής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση προχωράει με σκοπό να πετύχει την ολοκλήρωση της συμφωνίας, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, ενώ προέβλεψε πως θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι πιέσεις των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα.

Σε συνέντευξή του Ραδιο9 ο κ. Καψής «όσο πλησιάζει η δεσμευτική στιγμή που η Ευρώπη θα μας δώσει 130 δισεκατομμύρια, είναι φανερό ότι θα υπάρχουν πιέσεις για μεγαλύτερες δεσμεύσεις από τη χώρα μας. Εμείς προχωράμε, ως κυβέρνηση, να υλοποιήσουμε όποιες δεσμεύσεις έχουμε αναλάβει και να πετύχουμε την ολοκλήρωση της συμφωνίας»

«Είναι φανερό ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις, σχετικά με το ποια θα πρέπει να είναι η λύση στα ζητήματα αυτά. Λοιπόν, είναι προφανές ότι και εμείς πρέπει να προχωράμε, παίρνοντας υπόψη μας τους πραγματικούς συσχετισμούς των δυνάμεων και τις διαφορετικές σκοπιμότητες που υπάρχουν», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Παράλληλα υποστήριξε πως αν και δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού αυτή τη στιγμή, επανέλαβε «όπως γνωρίζετε, ο ανασχηματισμός είναι θέμα του πρωθυπουργού». Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι η παραίτηση του υπουργού Μεταφορών Μάκη Βορίδη δεν έγινε δεκτή και άρα, παραμένει στη θέση του αντίθετα με τους Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργο Γεωργίου, Γιάννη Κουτσούκο, Αστέριο Ροντούλη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ