Εξαλλοι στη Λάρισα με τη διαιτησία -Εξέδωσε τρεις ανακοινώσεις - iefimerida.gr

Εξαλλοι στη Λάρισα με τη διαιτησία -Εξέδωσε τρεις ανακοινώσεις

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές οι διαμαρτυρίες ομάδων και σε αυτή την αγωνιστική για τις διαιτησίες.

Η Λάρισα φωνάζει για το πως έχασε από τον Παναθηναϊκό, Ξάνθη και ΑΕΚ για το μεταξύ τους ισόπαλο παιχνίδι, ο Απόλλων Σμύρνης για τον αγώνα με την Κέρκυρα και ο Πανιώνιος για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Λάρισα μάλιστα έσπασε σήμερα... ρεκόρ ανακοινώσεων, καθώς εξέδωσε τρεις!

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα στη Λεωφόρο, η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη! Οι βυσσινί επιτίθενται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και ουσιαστικά αναφέρονται στο πέναλτι που κέρδισε ο Μολίνς από τον Ρέντζα στο 49’. Η λιτή ανακοίνωση «Συγχαρητήρια κ. Γραμμένε! Άρχισες την εξυγίανση...».

Εν συνεχεία με αφορμή, λοιπόν, το καθαρό γκολ του Περόνε στο 90' που δεν μέτρησε, η διοίκηση των Θεσσαλών κάνει λόγο για «ληστεία» και υποννοεί πως «τιμωρείται» για την επίθεση που έχει ξεσπάσει κατά του Ιβάν Σαββίδη το τελευταίο διάστημα.

Η ανακοίνωση:

«Ληστεία κ. Γραμμένε..
Ληστεία κ. Τριτσώνη...
Ληστεία κ. Κουκουλάκη...
Ληστεία κ. Περέιρα...

Σας ορκιζόμαστε ότι δεν ξανακάνουμε ανακοίνωση στον κ. Σαββίδη....».

Τέλος, η 3η ανακοίνωση ανέφερε: «Κ. Καραβασίλη (ο επόπτης που ακύρωσε το 1-2) ευχόμαστε να μην ξανασφυρίξεις και να το πληρώσεις αυτό το έγκλημα που έκανες σήμερα....».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα Παναθηναϊκός διαιτησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ