Κόρτνεϊ Κοξ: Αυτή είναι η 13χρονη κόρη της -Περπάτησαν μαζί για καλό σκοπό [εικόνες] - iefimerida.gr

Κόρτνεϊ Κοξ: Αυτή είναι η 13χρονη κόρη της -Περπάτησαν μαζί για καλό σκοπό [εικόνες]

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια πολύ ισορροπημένη σχέση συνδέει την Κόρτνει Κόξ με την 13χρονη κόρη της, Coco Arquette.

Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λος Άντζελες, με το ίδιο outfit: φορώντας κολάν και T-Shirt.

Η 53χρονη ηθοποιός και η κόρη της περπάτησαν για καλό σκοπό: θέλοντας να δείξουν ευαισθητοποιημένες με τον αγώνα για την στήριξη ατόμων με Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS).

«Μου μαθαίνει πολλά. Είμαστε φίλες και αγαπάμε η μία την άλλη» έχει δηλώσει η ηθοποιός για τη σχέση της με την κόρη της.

Η Courteney διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της (οι δυο τους χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου το 2013), David Αrquette και ο ίδιος έχει δηλώσει για την ηθοποιό:

«Είμαστε φίλοι και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είναι μια εκπληκτική μητέρα, αγαπάμε την κόρη μας και θέλουμε να έχουμε μια υγιή σχέση».

Δείτε την δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού με την κόρη της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόρτνεϊ Κοξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ