Το ατύχημα της Χίλαρι: Επεσε από τη σκάλα, έσπασε το δάχτυλό της -Με ειδική μπότα σε εκπομπή του BBC [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ατύχημα της Χίλαρι: Επεσε από τη σκάλα, έσπασε το δάχτυλό της -Με ειδική μπότα σε εκπομπή του BBC [εικόνα]

Ατύχημα είχε η Χίλαρι Κλίντον (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασυνεπής ήταν η Χίλαρι Κλίντον στο ραντεβού της, για τη μαγνητοσκόπηση εκπομπής του BBC, εξαιτίας ατυχήματος.

Το ατύχημα της Χίλαρι: Επεσε από τη σκάλα, έσπασε το δάχτυλό της -Με ειδική μπότα σε εκπομπή του BBC [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Η 69χρονη έπεσε από τη σκάλα, με αποτέλεσμα να σπάσει δάχτυλο του ποδιού της. Ετσι, όταν τελικά πήγε στο στούντιο, φορούσε ειδική μπότα.

«Ετρεχα στις σκάλες, φορώντας παπούτσια με τακούνια και κρατώντας μία κούπα καφέ. Μιλούσα πίσω μου, όταν πιάστηκε κάπου το τακούνι και έπεσα προς τα πίσω. Προσπάθησα να σηκωθώ, αλλά πονούσα πολύ, έσπασα το δάχτυλό μου», είπε η Κλίντον, χαρακτηρίζοντας άψογη την υγειονομική περίθαλψη στη Βρετανία.

Εξαιτίας του ατυχήματός της η Κλίντον δεν κατάφερε να πάει σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC νωρίτερα. Ομως, δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει ασυνέπεια τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την Telegraph. Εμφανίστηκε με καθυστέρηση 45 λεπτών σε ομιλία της σε φεστιβάλ λογοτεχνίας την Κυριακή, ενώ την ίδια αργοπορία είχε και σε τελετή στο πανεπιστήμιο του Σουόνσι, το Σάββατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ