«Γονάτισε» η εταιρεία του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν μετά τις αποκαλύψεις -Θα αλλάξει χέρια - iefimerida.gr

«Γονάτισε» η εταιρεία του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν μετά τις αποκαλύψεις -Θα αλλάξει χέρια

Φωτογραφία: (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρές πιέσεις δέχεται η Weinstein Company, μετά από το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων με πρωταγωνιστή τον συνιδρυτή και ισχυρό άντρα της εταιρίας παραγωγής, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Η Weinstein Company ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε προκαταρκτική συμφωνία με την αμερικανική εταιρία ιδιωτικών μετοχών Colony Capital.

O Xάρβεϊ Γουάινσταϊν, 65 ετών, απολύθηκε από το συμβούλιο της εταιρίας στην αρχή του μήνα ενώ παράλληλα η Ακαδημία των Οσκαρ διέγραψε τον παραγωγό. Γνωστές ηθοποιοί αλλά και εργαζόμενες στην εταιρία του παραγωγού τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση ενώ η Rose McGowan κατήγγειλε ότι ο Γουάινσταϊν τη βίασε.

Ο ίδιος ο Χολιγουντιανός παραγωγός επιμένει ότι οι σεξουαλικές σχέσεις του ήταν συναινετικές.

Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία του Λονδίνου αλλά και της Νέας Υόρκης έχουν ήδη αρχίσει να διερευνούν τις καταγγελίες εναντίον του Γουάινσταϊν.

Ετσι, η Weinstein Company, η οποία έχει βάλει την «υπογραφή» της σε ταινίες όπως το «Τhe Artist» και «Ο λόγος του Βασιλιά», έχει αρχίσει να δέχεται ισχυρές πιέσεις.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι έχει συζητήσει το ενδεχόμενο μερικής ή πλήρους πώλησης της Weinstein Company στην Colony Capital, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Η Colony Capital φέρεται να έχει συμφωνήσει, όμως, να ρίξει άμεσα χρήματα στην εταιρία παραγωγής. Ο Ταράκ Μπεν Αμάρ, μέλος του ΔΣ της Weinstein Company, δήλωσε ότι η χρηματοδότηση αυτή θα «σταθεροποιήσει τις τρέχουσες εργασίες της εταιρίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ