Δύσκολα προλαβαίνουν Εργοτέλη Λέτο, Κουίνσι και Κατσουράνης - iefimerida.gr

Δύσκολα προλαβαίνουν Εργοτέλη Λέτο, Κουίνσι και Κατσουράνης

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τον Σεμπάστιαν Λέτο να ακολουθεί και στην προπόνηση της Τετάρτης ατομικό πρόβλημα, ενώ ο Κουίνσι υποβλήθηκε σε θεραπεία και πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου. Ο Κώστας Κατσουράνης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και απουσίαζε από την προπόνηση, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γκέργκελι Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία και δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ