MeToo: Τι συμβαίνει αυτή την ώρα στο Twitter με όσους υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση - iefimerida.gr

MeToo: Τι συμβαίνει αυτή την ώρα στο Twitter με όσους υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση

APimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την ημέρα που οι New York Times δημοσίευσαν μαρτυρίες για σεξουαλικές επιθέσεις του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, σε διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, γυναίκες και άνδρες από όλο τον κόσμο άρχισαν να μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες με την σεξουαλική κακοποίηση-παρενόχληση που υπέστησαν.

Το hashtag #MeToo έκανε την εμφάνισή του στο Twitter και δείχνει πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα και πόσες ανθρώπινες ζωές έχουν επηρεαστεί από τη σεξουαλική βία.

Το "Me Too" στο Twitter είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή όσοι υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση ή/και κακοποίηση και να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι και δεν χρειάζεται να ντρέπονται για τίποτα.

Από την ώρα που ξεκίνησε το hashtag, χιλιάδες άνθρωποι έχουν δημοσιεύσει τη δική τους ιστορία. Μερικοί έχουν απλά τουιτάρει #MeToo και άλλοι αναφέρουν λεπτομέρειες από τις εμπειρίες τους καθώς και πόσες φορές έχουν πέσει θύματα.

Δείτε τα τουίτς διάσημων και μη που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ