Στο Collage, για να πιεις κοκτέιλ και να τσιμπήσεις από τον μπουφέ, χρειάζεσαι μόνο ένα 5ευρω - iefimerida.gr

Στο Collage, για να πιεις κοκτέιλ και να τσιμπήσεις από τον μπουφέ, χρειάζεσαι μόνο ένα 5ευρω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθήνας, φτιάχνονται οι πιο ωραίες αναμνήσεις: υπάρχουν πολλά μέρη με ομορφιά που περιμένουν να τα ανακαλύψεις, ακόμα κι αν έχεις περάσει πολλές φορές από μπροστά τους και τα έχεις προσπεράσει.

Aνάμεσα στην Πλάκα, το Μοναστηράκι και την Ερμού, δίπλα από το εκκλησάκι της Καπνικαρέας, υπάρχει ένα μαγαζί που λέγεται «Collage» και έχει γίνει στέκι των Αθηναίων ήδη από το 2013 που έκανε την εμφάνισή του στο χάρτη της αθηναϊκής εστίασης.

Στο Collage βρίσκεσαι στο σταυροδρόμι του χθες και του σήμερα. Η παλιά Αθήνα ζει μέσα από αναμνήσεις και αν οι αναμνήσεις γίνουν οδηγός για να δημιουργήσεις κάτι νέο, τότε έχεις δημιουργήσει ένα «κολάζ» με παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Στο μαγαζί με την industrial αισθητική, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ, το κοκτέιλ ή το ποτό σου, γεύσεις μεσογειακές και να κάνεις γλυκιές «αμαρτίες» χωρίς να προβάλλεις αντίσταση.

Γνωρίστε καλύτερα το «Collage» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ collage
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ