Σκωτία: Η αστυνομία έστειλε το... τρένο του Χάρι Πότερ να σώσει οικογένεια -Ξετρελάθηκαν τα παιδιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Σκωτία: Η αστυνομία έστειλε το... τρένο του Χάρι Πότερ να σώσει οικογένεια -Ξετρελάθηκαν τα παιδιά [εικόνα]

Ενα τέτοιο τρένο έσωσε οικογένεια στη Σκοτία (Φωτογραφία: AP/ John Raoux)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζον και η Ελεν Κλουέτ ανακουφίστηκαν όταν η αστυνομία έστειλε τρένο να απεγκλωβίσει την οικογένειά τους. Τα τέσσερα παιδιά τους όμως ξετρελάθηκαν. Ηταν το Hogwarts Express!

Το ζευγάρι, μαζί με τα παιδιά τους- 6, 8, 10 και 12 ετών- είχαν πάει σε εκδρομή στα Χάιλαντς της Σκωτίας. Ομως, το πρωί της Παρασκευής, όταν βγήκε από την καλύβα τους, ο Τζον Κλουέτ διαπίστωσε ότι το κανό τους είχε εξαφανιστεί. Για να φτάσουν στο αυτοκίνητό τους έπρεπε να περπατήσουν 3 μίλια, μεγάλη απόσταση για τα παιδιά τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το έδαφος έμοιαζε με βάλτο. Τελικά, ο άνδρας αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια. Πού να ήξερε ότι η λύση θα ενθουσίαζε τα παιδιά του.

Ενα από τα τρένα που κυκλοφορεί σε εκείνο το απομακρυσμένο σημείο είναι το Jacobite, μία παλιά ατμομηχανή που αμέσως μπορεί να αναγνωρίσει κάθε λάτρης της σειράς ταινιών του Χάρι Πότερ. Είναι ολόιδιο με το Hogwarts Express, τρένο που παίρνουν οι μαθητευόμενοι μάγοι για να φτάσουν στο σχολείο τους. Μάλιστα, γυρίσματα για τη διαδρομή που ακολουθούν οι πρωταγωνιστές έχουν γίνει στη Σκωτία.

Σκωτία: Η αστυνομία έστειλε το... τρένο του Χάρι Πότερ να σώσει οικογένεια -Ξετρελάθηκαν τα παιδιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Κανονίσαμε το επόμενο τρένο που περνά από την περιοχή να έρθει εκεί που βρίσκεστε. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά είναι η ατμομηχανή του Hogwarts Express. Τα παιδιά σου θα το λατρέψουν», είπε ο αστυνομικός στον Κλουέτ. Οταν τελικά τα πιτσιρίκια είδαν το τρένο, έλαμψαν από χαρά.

«Οταν είδαν το τρένο, όλη η λύπη εξαφανίστηκε από το πρόσωπό τους. Ήταν ενθουσιασμένα και χαρούμενα», συμπλήρωσε ο πατέρας.

Πληροφορίες: Washington Post, BBC, Associated Press
Φωτογραφία: ΑP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hogwarts Express χαρι πότερ Σκωτία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ