Παρουσιάστρια κάνει γυμναστική με βαράκι το παιδί της και τρελαίνει το Ιnstagram [βίντεο] - iefimerida.gr

Παρουσιάστρια κάνει γυμναστική με βαράκι το παιδί της και τρελαίνει το Ιnstagram [βίντεο]

Το μοντέλο και μητέρα 2 παιδιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να καταφέρεις να βρεις χρόνο για λίγη γυμναστική μέσα στο καθημερινό πρόγραμμα είναι ίσως πολύ δύσκολο, ιδίως αν έχεις και ένα μωρό να μεγαλώσεις.

Ωστόσο, η Ρέιτσελ Φιντς, μοντέλο και παρουσιάστρια από την Αυστραλία, απέδειξε ότι μπορεί να κάνει και τα δύο ταυτόχρονα, μέσω ενός βίντεο στο οποίο ενσωματώνει το γιο της στο καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της.

«Ελπίζω να βρείτε λίγο χρόνο σήμερα για να γυμναστείτε, όπως κι αν το κάνετε. Θα αισθναθείτε πολύ καλύτερα» έγραψε σε ανάρτησή της το 29χρονο μοντέλο. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο βοηθό μου για 1. το επιπλέον βάρος και 2. το κίνητρο»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachael Finch (@rachael_finch) στις Οκτ 14, 2017, 6:04μμ PDT


Στο αξιολάτρευτο βίντεο, η Ρέιτσελ δείχνει πως καταφέρνει να τα κάνει όλα: και τη φροντίδα του μωρού αλλά και την καθημερινή της άσκηση. Σε αυτό ενσωματώνει τον μικρό Ντομινίκ στις push ups της, τις κάμψεις και τους κοιλιακούς. Όπως φαίνεται, μάλιστα, ο μικρός χαμογελά ευτυχισμένος ενώ κυλά στο πάτωμα.

Φυσικά, τα σχόλια των ακολούθων της είανι πολύ θετικά με πολλούς να ζητούν να αναρτήσει κι άλλα. «Φοβερό, μπορείς σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις περισσότερα βίντεο όπως αυτό; Είμαι μια πολυάσχολη μητέρα δύο παιδιών» έγραψε κάποια. «Φανταστικό βίντεο. Πανέμορφο μωρό. Σπουδαίες ασκήσεις. Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες» έγραψε κάποια άλλη γυναίκα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 29χρονη Ρέιτσελ μιλά για την γυμναστική. Έχει κυκλοφορήσει ένα επιτυχημένο βιβλίο υγείας και ευεξίας ενώ αμέσως μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της νωρίτερα φέτος, ανεβάζει συχνά βίντεο με ασκήσεις στο λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο ακολουθούν πάνω από 200.000 άτομα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachael Finch (@rachael_finch) στις Οκτ 4, 2017, 1:13μμ PDT

Orla Kiely,

Orla Kiely,

Orla Kiely,

Orla Kiely,

Orla Kiely,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ