Βενιζέλος: «Κάποιοι δεν μας θέλουν πια στο ευρώ» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Κάποιοι δεν μας θέλουν πια στο ευρώ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματικούς τόνους χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος για να περιγράψει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη σχετικά με την Ελλάδα.

«Η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και προσπαθούμε να συμφωνήσουμε και την τελευταία λεπτομέρεια, για το νέο δανειακό πρόγραμμα της χώρας», είπε ο κ. Βενιζέλος, απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια, και συνέχισε:

«Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Πολλοί παλεύουν με τη φωτιά, στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Αλλοι με πυρσούς και άλλοι με σπίρτα. Ο κίνδυνος σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλος. Και το δίλημμα είναι θυσίες και περικοπές ή εθνική καταστροφή».

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι «πρέπει να πούμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ» και ανέφερε ότι «στην ευρωζώνη δυστυχώς είναι πολλοί εκείνοι που δεν μας θέλουν πια. Και πρέπει να τους πείσουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «είναι ασυνήθιστο κάτι τέτοιο για την μεταπολιτευτική περίοδο και δυστυχώς, αυτό είναι το δίλημμα της δικής μας γενιάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ