Πώς αυτή η φωτογραφία μιας 19χρονης με σύνδρομο Down τη βοήθησε να γίνει μοντέλο [εικόνα] - iefimerida.gr

Πώς αυτή η φωτογραφία μιας 19χρονης με σύνδρομο Down τη βοήθησε να γίνει μοντέλο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από δύο περίπου χρόνια η, 18χρονη τότε, Μάντλιν Στιούαρτ είχε γίνει η πρώτη γυναίκα με σύνδρομο Down που είχε περπατήσει στην πασαρέλα. Τώρα, ένα κορίτσι σαν την Μάντλιν είναι έτοιμο να κατακτήσει τη βιομηχανία της μόδας.

Τη λένε Kate Grant, ζει στο Cookstown της Βόρειας Ιρλανδίας και ο λόγος που αυτή τη στιγμή το όνομά της έχει περισσότερα από 7 εκ. αποτελέσματα στο Google είναι επειδή η μητέρα της Deirdre ανέβασε μια φωτογραφία της στο Facebook.

Σε αυτή εξηγούσε την επιθυμία της κόρης της να εργαστεί στη βιομηχανία της μόδας ώστε να επαναπροσδιορίσει τα μαζικά πρότυπα ομορφιάς και να «σβήσει» τις διακρίσεις που δέχονται όσοι πάσχουν από κάποια μορφή πνευματικής αναπηρίας.

«Έχει τις ίδιες φιλοδοξίες που θα είχε ένα κορίτσι που θα ήθελε να εργαστεί ως μοντέλο», έγραφε ζητώντας από τον κόσμο να την στηρίξει και να βοηθήσει τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα.

Δείτε τη 19χρονη με σύνδρομο Down στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύνδρομο Down 19χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ