Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε τη βοήθεια της ομογένειας, στην οικονομία και την πολιτική - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε τη βοήθεια της ομογένειας, στην οικονομία και την πολιτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέβαιος ότι η χώρα κλείνει τις σκοτεινές σελίδες της οικονομικής κρίσης εμφανίστηκε ενώπιον ομογενών αλλά και Αμερικανών Γερουσιαστών ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια δείπνου εργασίας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός ανέφερε πως η Ελλάδα κλείνει το τελευταίο κεφάλαιο μιας σκληρής περιόδου που έζησε την τελευταία επταετία. Παράλληλα εκτίμησε σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες ο Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για την επίσκεψη στο Σικάγο, πόλη που «κρατά αναμμένη την ελληνική φλόγα». Ο κ.Τσίπράς ευχαρίστησε την ελληνική κοινότητα της πόλης ενώ χαρακτήρισε σημαντικό μνημείο για τον πολιτισμό και την ελληνική ιστορία το National Hellenic Museum.

O πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πολυετή οικονομική κρίση σημειώνοντας ότι οι Έλληνες αντεπεξήλθαν με θυσίες, έδωσαν όμως μια μάχη για ένα καλύτερο μέλλον. Τις προοπτικές για καλύτερο μέλλον ο κ.Τσίπρας τις βάσισε στην βελτίωση της οικονομίας που κατά την κυβέρνηση ανακάμπτει αλλά και στην ασφάλεια που έχει διατηρήσει η χώρα μας πυλώνας σταθερότητας σε μια εύφλεκτη περιοχή. Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη φράση ότι “η Ελλάδα επέστρεψε και Αφήνει πίσω, όχι μόνο την κρίση αλλά και το μοντέλο που οδήγησε σε αυτή» Ο κ.Τσίπρας ζήτησε τη βοήθεια της ομογένειας, σε οικονομία και στην πολιτική, ώστε να αποτελέσει κινητήριο δύναμη και στην προσπάθεια να ανακτήσει η Ελλάδα την αυτοδυναμία και την ισχύ της ιδιαίτερα τώρα που μπορεί να πατάει ξανά στα πόδια της και να κοιτάζει με αισιοδοξία για τις επόμενες γενιές.
«Εχουμε πολύ δουλειά μπροστά φυσικά και έναν μεγάλο αγώνα είμαστε όμως αποφασισμένοι να τον συνεχίζουμε μαζί και να πετύχουμε το καλύτερο»,τόνισε ο κ.Τσίπρας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας ΗΠΑ ομογενείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ