«Ηθελε να φύγει για το εξωτερικό»: Συγκλονισμένοι οι φίλοι της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Μαρκόπουλο - iefimerida.gr

«Ηθελε να φύγει για το εξωτερικό»: Συγκλονισμένοι οι φίλοι της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Μαρκόπουλο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΙΝΤΙΜΕ NEWS//ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένοι από την απίστευτη υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης Μαρίνας, από τα χέρια της ίδιας της της μητέρας, δηλώνουν οι φίλοι της.

«Έχουμε σοκαριστεί όλοι με τον τρόπο που έφυγε. Ήταν πολύ κρίμα γιατί ήταν ένας άγγελος, ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια με θετική διάθεση», ενώ αναφέρουν πως η μικρή Μαρίνα σήκωνε μόνη της το βάρος από τη δύσκολη κατάσταση στο σπίτι της καθώς: «Δεν μας είχε δείξει κάποιο δείγμα πως μπορεί να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι της με τη μητέρα της. Ήταν ένα άτομο που ήταν μέσα σε όλα, παρόλο που ήταν πάρα πολύ ήσυχη. Δεν είχαμε ακούσει κάτι ούτε στη γειτονιά. Ούτε μας είχε πει η ίδια πως η μητέρα της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα».

Ονειρο της Μαρίνας ήταν φύγει από το Μαρκόπουλο και να πάει στο εξωτερικό ενώ όπως σχολιάζει ο στενός της κύκλος: «μου είχε πει πως θα συνέχιζε τη ζωή της στο εξωτερικό, αυτό ονειρευόταν. Είναι δύσκολη ώρα για εμάς τις φίλες της καθώς δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να πέρναγε στο σπίτι της δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα».

«Ηθελε να φύγει για το εξωτερικό»: Συγκλονισμένοι οι φίλοι της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Μαρκόπουλο  | iefimerida.gr 0

Εντωμεταξύ, συγκλονιστική είναι η κατάθεση του πατέρα της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο

Ο πατέρας από την τραγική οικογενειακή υπόθεση που έλαβε χώρα στο Μαρκόπουλο το μεσημέρι του Σαββάτου (14/1017), όπου μέσα σε λίγα λεπτά έχασε πρώτα την κόρη του και ύστερα την γυναίκα του, μιλώντας στους Αστυνομικούς της περιοχής μονολογούσε πως: «δεν πίστευα ότι θα έκανε κακό στο παιδί μας», ενώ στην συνέχεια αποκαλύπτει ότι: «Η σύζυγος μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε», μεταφέροντας έτσι τις ανησυχίες που είχε η 54χρονη για το μέλλον του παιδιού της.

«Ηθελε να φύγει για το εξωτερικό»: Συγκλονισμένοι οι φίλοι της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Μαρκόπουλο  | iefimerida.gr 1

Τον ίδιο ισχυρισμό έρχεται να επιβεβαιώσει και μια οικογενειακή φίλη που δήλωσε ότι: «Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της. Συχνά αναρωτιόταν τι θα γίνει όταν εκείνη πεθάνει. Δεν γνώριζα ότι αυτό της είχε γίνει εμμονή που θα οδηγούσε στην τραγωδία».

Ταυτόχρονα, η 54χρονη έλεγε διαρκώς ότι είναι άρρωστη και πως έχει καρκίνο στο συκώτι, με το σύζυγό της να επισημαίνει πως: «πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Εκείνη όμως επέμενε. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ. Και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό», ενώ στην συνέχεια, ο πατέρας αποκάλυψε ότι η γυναίκα του ήθελε να προετοιμάσει το θάνατο της. «Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας».

«Ηθελε να φύγει για το εξωτερικό»: Συγκλονισμένοι οι φίλοι της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Μαρκόπουλο  | iefimerida.gr 2

Ολα τα παραπάνω ενισχύονται από την μαρτυρία του πατέρα στους Αστυνομικούς του Μαρκόπουλου, ότι η μητέρα της κόρης του: «δεν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή της. Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια», ενώ επαναλάμβανε σαστισμένος από τη φρίκη του περιστατικού πως: «Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας».

«Ηθελε να φύγει για το εξωτερικό»: Συγκλονισμένοι οι φίλοι της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Μαρκόπουλο  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ