Τα συγχαρητήρια Τσίπρα-Μητσοτάκη στην Κατερίνα Στεφανίδη [εικόνα] - iefimerida.gr

Τα συγχαρητήρια Τσίπρα-Μητσοτάκη στην Κατερίνα Στεφανίδη [εικόνα]

Μέσω σόσιαλ μίντια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μηνύματα στο twitter ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολιτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρουν την Κατερίνα Στεφανίδη για την σπουδαία της διάκριση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια, που αναδεικνύεται κορυφαία στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου.

Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια

Τα εύσημα στην Κατερίνα Στεφανίδη, για την ανάδειξή της ως, η κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για το 2017, απένειμε o Αλέξης Τσίπρας από τις ΗΠΑ, μέσω twitter. Ο Ελληνας πρωθυπουργός έγραψε: «Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την διάκριση της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη!»

Τα συγχαρητήρια Τσίπρα-Μητσοτάκη στην Κατερίνα Στεφανίδη [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Μητσοτάκης: Σε ευχαριστούμε που μας κάνεις υπερήφανους

Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτησή του τίτλου της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη έστειλε μέσω Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια στην @KatStefanidi που αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη. Σε ευχαριστούμε που μας κάνεις υπερήφανους ξανά!», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης, την οποία συνόδευε με φωτογραφία της αθλήτριας.

Τα συγχαρητήρια Τσίπρα-Μητσοτάκη στην Κατερίνα Στεφανίδη [εικόνα]  | iefimerida.gr 1


Η 27χρονη Ελληνίδα άλτρια έκανε εκπληκτική χρονιά, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού), αναδείχθηκε νικήτρια στη σειρά αγώνων Diamond League της IAAF, ενώ το 4.91 μ., με το οποίο επικράτησε στο Λονδίνο, είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ και κορυφαία επίδοση της χρονιάς στον κόσμο.
Παράλληλα έκλεισε το 2017 με 15 σερί νίκες και είχε μόλις μία ήττα, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Επίσης η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, έγραψε στο Twitter, για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια : «Κατερίνα, Συγχαρητήρια ! Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή κατέκτησες την κορυφή. Είσαι μέσα στις καρδιές μας. Πρότυπο για τα νέα παιδιά».

Το Ποτάμι αθροίζει την ψήφο του σε αυτήν των Ευρωπαίων φιλάθλων, δημοσιογράφων, παραγόντων και ειδικών που ανέδειξαν την Κατερίνα Στεφανίδη ως κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια στίβου για το 2017. Το αποτέλεσμα της εκλογής αυτής έρχεται να επιβεβαιώσει τη διεθνή απήχηση της αθλήτριας αλλά και ανθρώπου Κατερίνας, προστιθέμενο στις επιτυχίες της στον πραγματικό στίβο όπου η μέτρηση είναι ο αδιάψευστος κριτής. Θερμά συγχαρητήρια Κατερίνα. Τι άλλο να περιμένουμε;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ