Δρογώσης σε Καϊλή: «Μας ψεκάζουν και κάνεις την Μαρία Αντουανέτα στο twitter» - iefimerida.gr

Δρογώσης σε Καϊλή: «Μας ψεκάζουν και κάνεις την Μαρία Αντουανέτα στο twitter»

Εύα Καϊλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδικτυακή «μάχη» ξέσπασε στο twitter της Εύας Καϊλή μεταξύ της βουλευτού και των διάσημων φίλων της. Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και οι τραγουδιστές Γιάννης Κότσιρας και Στάθης Δρογώσης, φανερά ενοχλημένοι από τη στάση της Καϊλή στην ψήφιση του νέου Μνημονίου της έκαναν σκληρή κριτική για τη θέση της.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βαξεβάνης σχολιάσε την αναφορά για το βρετανικό δίκαιο ωστόσο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε στο γνωστό δημοσιογράφο πως «Έτσι γίνεται με όλες τις συμβάσεις. Στην εκτέλεση όμως υπερισχύει το Εθνικό». Η απάντηση δεν φαίνεται να ικανοποίησε τον κ. Βαξεβάνη ο οποίος αντέστρεψε τον ισχυρισμό της κ. Καϊλή και διερωτήθηκε γιατί οι βουλευτές δεν ζήτησαν να απαλοιφθεί η αναφορά αν όντως ευσταθούν τα λεγόμενά της.

Πιο σκληρός υπήρξε ο Στάθης Δρογώσης ο οποίος απευθυνόμενος στην κ. Καϊλή της έγραψε «Πριν κάτι μήνες έλεγες ότι δεν θα ξαναψηφίσεις. Θυμάσαι; απλά πιόνι;» ενώ την χαρακτήρισε «Μαρία Αντουαννέτα που σαχλαμαρίζει στο twitter» την ώρα που η αστυνομία ψέκαζε τον κόσμο στο Σύνταγμα.

Στο ίδιο μήκος κύμματος ήταν και ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος τουίταρε τα εξής: «Αγαπητή Εύα δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει η ανικανότητα μόνο που προστέθηκε η υπεροψία... αρκεί ν' αντιληφθείς ότι είναι η πολλοστή φορά που σε βάζουν εκβιαστικά να τους βάλεις πλάτη. Κι εσύ το κάνεις. Η ιστορία θα μας κρίνει Εύα μου. Και δυστυχώς το μόνο ιστορικό παράδειγμα είναι πολύ πρόσφατο. Καλή τύχη λοιπόν!»

Ωστόσο η Εύα Καϊλή δεν έδιξε να πτοείται από τα φλεγματικά σχόλια και απάντησε στους περισσότερους από τους επικριτές της. Η βουλευτής Θεσσαλονίκης δικαιολόγησε μάλιστα την ενασχόλησή της με το twitter την ώρα της κρίσιμης ψηφοφορίας αφού όπως έγραψε είχε διαβάσει εγκαίρως τις 1.000 σελίδες του νέου μνημονίου.

«Συγγνώμη εγώ... αναλάμβανα τις ευθύνες των πολιτικών που ψηφίζατε 30 χρόνια... Θα κάνω ότι μπορώ και εγώ εδώ θέλω να ζήσω, θα κάνω την προσπάθειά μου και περισσότερα από ότι πίστευα ποτέ ότι μπορώ...» απάντησε στους επικριτές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ