Super League: Νίκες για ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο - iefimerida.gr

Super League: Νίκες για ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο

Πανηγυρισμοί στα Ιωάννινα / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη εντός έδρας νίκη του στη φετινή Super League (και πρώτη μετά το «διπλό» της πρεμιέρας στην Τρίπολη) πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Επικρατησε 3-1 του Πλατανιά, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής. Οι Χανιώτες προηγήθηκαν με τον Γκρζέλτσακ στο 7΄, αλλά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη «γύρισε» το ματς με τους Κόντε (12΄), Τζημόπουλο (36΄) και Χαλκιαδάκη (39΄). Στο 86΄ αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους ο Ντικαμονά.

Την εξαιρετική του πορεία συνέχισε ο Ατρόμητος. Με… φωτοβολίδα του Μάντσον, οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 του Αστέρα, ο οποίος είδε τον Στυλιαρά να τους αφήνει με εννιά παίκτες και να έχουν παράπονα από την διαιτησία, Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την ΑΕΚ ανέβηκε προσωρινά η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι (με 13 βαθμούς), στους 6 βαθμούς και στα χαμηλά… στρώματα της βαθμολογίας παρέμεινε αυτή του Σάββα Παντελίδη. Τραβηγμένη η πρώτη αποβολή του Καλτσά καθώς έχει προηγηθεί φάουλ του Γιαννούλη στον Κιβρακίδη. Αποβλήθηκε -σωστά- και ο Ιγκλέσιας, με τον Ουάρντα να παίρνει και τις δύο κάρτες από τον Αργεντινό χαφ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣ Γιάννινα Πλατανιάς Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ